Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Με τον συνήθη Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό του. Στα χέρια τους το... σεντόνι κρατούν οι "πράσινοι" που παραμένουν πρώτοι, φτάνοντας τους 10 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0
berg.jpg INTIME SPORTS

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Αστέρας έχασε στην Λεωφόρο από ένα γκολ του Μπεργκ στο 51ο λεπτό με την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Ο Σουηδός που είχε δημιουργήσει τα δύο από τα τρία γκολ του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη αποδείχθηκε και πάλι "δήμιος".

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απειλήθηκε ιδιαίτερα, εκτός από την ευκαιρία του Μπαράλες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και ο Παναθηναϊκός "βρήκε" το γκολ με τον Μπεργκ, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε την μεεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ζησόπουλο να κυνηγάει μια χαμένη φάση και να στρώνει στον Μπαράλες, που σούταρε διαγώνια λίγο άουτ στο 23'.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, αφού ήταν η ομάδα που ήθελε τη νίκη και ήξερε πως να την πάρει, αλλά και πως να την κρατήσει. Ο Αστέρας το πάλεψε, αλλά δεν του βγήκε όπως θα ήθελε, χάνοντας έτσι τις ελπίδες για την... έκπληξη του Champions League.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Εντό των φιλοξενούμενων σε ακόμα ένα ματς πήρε δύο κίτρινες κάρτες, αποβλήθηκε και θα χάσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

MVP:

Ο Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει εφέτος με τον καλύτερο τρόπο και οδηγεί τον Παναθηναϊκό από τη μιζέρια και την "ανυπαρξία" στην έξοδο στο Champions League. Είναι ο παίκτης που έχει το γκολ. Κάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό από την εποχή του μεγάλου Βαζέχα.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Εντό του Αστέρα προκαλούσε συνεχώς, χωρίς λόγο. Την γλίτωσε στο 45' αλλά αντίκρισε δίκαια την δεύτερη κίτρινη στο τέλος.

Σχόλιο:

Δίκαιο το 1-0 που φέρνει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε ούτε φέτος να κάνει την υπέρβαση, ψάχνοντας κάτι περισσότερο από ένα απλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος (Σπυρόπουλος 46'), Κουτρουμπής, Μέντες (Λαγός 70'), Σίλντενφελντ, Νάνο, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (Καρέλης 80'), Μπεργκ, Αμπέντ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Γκοιάν Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (Ναβάρο 70'), Ουσέρο, Μπαράλες, Βάλντο (Χουάνμα 79'), Καράσκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK