Ο Μολίνς έκανε τον... Μπεργκ και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό

Ο πρωτάρης Χρήστος Θεοδωράκης έστησε τείχος μπροστά από το τέρμα του Ατρομήτου, αλλά ο Παναθηναϊκός το γκρέμισε με το γκολ που πέτυχε ο Γκιγέρμο Μολίνς, το πρώτο του με τα πράσινα, στο 86'. Τρίτη η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, προσπέρασε τον Πανιώνιο και πήρε.. βαθμό στα πλέι οφ! Δοκάρι ο Χατζηγιονάνης, χτύπησε ο Ζέκα, αποβλήθηκε ο Φυτανίδης.

Ο Μολίνς έκανε τον... Μπεργκ και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό

Αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήξερε πως ο Γκιγέρμο Μολίνς θα σημείωνε το μοναδικό γκολ του αγώνα, για το 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο 86', θ' ακολουθούσε το αρχικό σχέδιό του και θα τον τον είχε στην 11άδα της σέντρας. Διότι έτσι θα ήταν πολύ πιθανό ν' αποφύγει το άγχος μιας οριακής νίκης που κρίθηκε στο φινάλε.

Με την παρουσία του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος μπήκε στο 55' αντί του Μπουμάλ, ο Παναθηναϊκός έγινε πολύ πιο ουσιαστικός. Η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα και κυρίως πιο γρήγορα. Μέχρι τότε οι "πράσινοι" στηρίζονταν αποκλειστικά στις εμπνεύσεις του Εμποκού και είχαν απειλήσει μονάχα στο 37' όταν ο Θεοδωράκης γλίτωσε μ' εντυπωσιακή εκτίναξη το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Κατράνη. Αντιθέτως ο Ατρόμητος, βρίσκοντας χώρους, έβγαλε δυο-τρεις καλές αντεπιθέσεις που δεν τελείωσαν καλά.

Οι αλλαγές του Ουζουνίδη και η διάθεση των "πρασίνων" μεταβλήθηκαν, μαζί με τις κινήσεις του Σα Πίντο (έβαλε Λημνιό και Νάτσο) αλλά το γκολ δεν είχε έρθει μέχρι τη στιγμή που ο Εμποκού έβγαλε κάθετα στον Μπεργκ, αυτός έστρωσε στον Μολίνς και αυτός με κερδισμένη κόντρα πάνω στον νεαρό γκολκίπερ των Περιστεριωτών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Φυσική εξέλιξη θα έλεγε κανείς μετά και το δοκάρι που είχε ο Χατζηγιοβάνης στο 80', τις 21 τελικές, τα 9 κόρνερ και το 60% κατοχής.

Μετά το γκολ μόνο οι αριθμητικές ισορροπίες ανατράπηκαν, αφού οι δυο ομάδες τέλειωσαν το ματς με δέκα. Ο Παναθηναϊκός γιατί χτύπησε ο Ζέκα και ο Ατρόμητος διότι αποβλήθηκε ο Φυτανίδης στο 92'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Οδ.Βαλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου (76' Λουντ), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουμάλ (55' Μολίνς), Εμποκού, Κλωναρίδης (72' Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Μανιάτης (74' Νάτσος), Ούμπιδες, Τόνσο (67' Λημνιός), Ντιγκινί (84' Πλατέλλας), Ντάουντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK