Υπέγραψαν το πρώτο χαρτί της αδειοδότησης στον Παναθηναϊκό

Οι πρώτες υπογραφές των παικτών και του τεχνικού τιμ του ΠΑΟ στα έγγραφα «κατοχύρωσης» των οφειλομένων της ΠΑΕ έως 31/12, για τον φάκελο της «ελληνικής» άδειας και το πολύ πιο δύσκολο επόμενο σκέλος. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και δη οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, έχουν πέσει με τα… μούτρα τα τελευταία 24ωρα στο κομμάτι των αδειοδοτήσεων. Τόσο για την «ελληνική» (που είναι σε πρώτο πλάνο), όσο και όλα όσα πρέπει να προλάβουν, εν όψει του deadline που έχει δώσει στο «τριφύλλι» η UEFA έως την 1η Μαρτίου, για να διευθετήσουν οι «πράσινοι» τις οφειλές τους έως 30/9/2017.

Την περασμένη Παρασκευή (9/2) οι άνθρωποι του συλλόγου, μοίρασαν προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, το πρώτο μέρος των εγγράφων που πρέπει να υπογράψουν για να συμπεριληφθούν στο φάκελο της ελληνικής αδειοδότησης. Ουσιαστικά πρόκειται για το πιο «εύκολο» σκέλος της όλης διαδικασίας, αφού τα χαρτιά που μοιράστηκαν είναι επί της ουσίας βεβαιώσεις, που αναγνωρίζουν τις οφειλές που υπάρχουν σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Με απλά λόγια πρόκειται για μία κατοχύρωση της ΠΑΕ προς τους εργαζόμενους (ποδοσφαιριστές και προπονητές) για τα χρήματα που τους οφείλονται έως την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Τα συγκεκριμένα έγγραφα τα έχουν υπογράψει κι επιστρέψει στα στελέχη της ΠΑΕ σχεδόν όλοι οι παίκτες (υπάρχουν 2-3 χαρτιά που εκκρεμούν και θα δοθούν μέχρι την Τετάρτη 14/2) κι έχουν μπει ήδη στο φάκελο. Το επόμενο και πιο «δύσκολο» σκέλος, θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα πρέπει να υπογραφεί και νέος κύκλος εγγράφων, για τις εξοφλήσεις της δόσης Οκτώβρη (υπάρχει διοικητική «δέσμευση» πως θα πληρωθεί το υπόλοιπο 60% έως το τέλος του μήνα), αλλά και τους (πολύ πιθανούς) νέους διακανονισμούς για τη δόση Δεκεμβρίου…

News 24/7

24MEDIA NETWORK