Η απάντηση Ουζουνίδη - παικτών στον... αυτοαποκλεισμό από την Ευρώπη!

Την παραδοχή (του Κωνσταντίνου) πως ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Ευρώπης ό,τι κι αν συμβεί ακολούθησε το "καθαρό" 2-0 επί της Λαμίας. Γιατί η ομάδα του Ουζουνίδη παλεύει να μείνει όρθια στο γήπεδο με όσα τής έχουν απομείνει. Σκόραραν Μουνιέ και Ινσούα, για πρώτη φορά εφέτος έκανε δεύτερη σερί νίκη το "τριφύλλι".

24/02/2018 Panathinaikos Vs Lamia for Superleague season 2017-18 in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
24/02/2018 Panathinaikos Vs Lamia for Superleague season 2017-18 in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Όσο κυνικός ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θ' αποκλειστεί από την Ευρώπη λόγω χρεών, άλλο τόσο κυνική ήταν η ομάδα του Ουζουνίδη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Στο 2-0 επί των νεοφώτιστων η απόδοση των "πρασίνων" δεν ήταν καλύτερη απ' όσο με τον Απόλλωνα, τον Παναιτωλικό ή τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ίδιο επίπεδο έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του Εβρίτη. Με προβλήματα σε τομείς όπως η ανάπτυξη, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, και βιασύνη σε όλες τις προσπάθειες από τη μέση και μπροστά.

Τι μεταβλήθηκε; Η τελική προσπάθεια. Υπήρξε αποτελεσματικότητα στις λιγοστές προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν για γκολ. Ο Μελίσσας έδιωξε το μακρινό σουτ του Κάτσε και ο Δώνης, που δεν είναι φορ, σπατάλησε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Ο Μουνιέ ωστόσο στο 49' τιμώρησε τον Παντελιάδη για το χώρο που του έδωσε και ανταμείφθηκε για την κεφάτη παρουσία του ως τότε, ενώ ο Ινσουά έφτιαξε και τελείωσε μια δική του φάση στο 64' σουτάροντας στη γωνιά της εστίας της Λαμίας.

This was the end στον αγώνα. Διότι ο Παναθηναϊκός είχε αυτό που ήθελε και κόντρα σε μια Λαμία που δεν έχει μάθει να φτιάχνει, αλλά μόνο να καταστρέφει ήταν πολύ πιο εύκολο να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα δίχως να κινδυνεύσει. Ήταν το αφεντικό!

Το μεγαλύτερο κέρδος από τους τρεις βαθμούς; Η συνοχή ενός συνόλου που στερείται ποιότητας, αλλά μαθαίνει να παίζει μαζί, η αυτοπεποίθηση που φέρνει η δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν, πριν μάλιστα από τα διαδοχικά ντέρμπι, και φυσικά το μάζεμα της απόστασης από την 5η θέση. Ακόμη κι αν η διοίκηση παραδέχεται πως ο Παναθηναϊκός θα "αυτοαποκλειστεί" επί της ουσίας από την Ευρώπη γιατί χρωστάει παντού!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε (80' Στάικος), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (75' Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν (89' Μπουζούκης), Δώνης

Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Όμο (54' Κουτρομάνος), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Φράγκος (79' Καραγιάννης), Πίτι, Μπούτνικ (55' Άστσεριτς)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK