Στην ούγια έγραφε Πρίγιοβιτς!

Mε δύο γκολ από τον Πρίγιοβιτς και ένα από τον Σάχκοφ, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λεωφόρο νικώντας με 3-0 τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχασε ευκαιρίες και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ. Δοκάρι ο Δώνης.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ /  EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Αν κάτι πληρώνεται ακριβά στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι η αποτελεσματικότητα. Βρες, σου λένε οι προπονητές, έναν επιθετικό που να βρίσκει δίχτυα εύκολα και πάρε μου την ψυχή!

Γι' αυτόν τον τύπο, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πολλοί προπονητές θα ξεπουλούσαν την ψυχή τους στο διάβολο! Τι άλλο να πεις για τον Σέρβο ο οποίος στις δύο καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" σκόραρε δις και έβαλε γερά θεμέλια νίκης για τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη ήταν στο 27' όταν από ασίστ του... Τζήλου κατέβασε την μπάλα και σκόραρε με άνεση. Η δεύτερη στο 65' όταν βρέθηκε και πάλι σε επίκαρη και πλάσαρε άψογα (βρήκε πλαϊνό δίχτυ) για το 2-0.

Θα ήταν λάθος να καταλάβετε πάντως από όλα τα παραπάνω ότι ο Παναθηναϊκός απείχε από το γήπεδο. Ισα-ίσα ήταν απειλητικός, παραγωγικός σε φάσεις αλλά του έλειψε το γκολ. Από το δοκάρι του Δώνη στο 18', έως το σουτ του Νέβες στο 54' οι πράσινοι δεν μπορούσαν να σημαδέψουν με τίποτα σωστά.

Ο ΠΑΟΚ πάντως ουδόλως επηρεάστηκε από όλα αυτά και σκόραρε και άλλο τέρμα με τον Σάκχοφ για το ευρύ 3-0 στο 84'.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Λουντ (λ.τ. 17’ Μυστακίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μουνιέ, Δώνης (64’ Μολίνς), Λουτσιάνο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Μακ (69’ Ελ Καντουρί), Πέλκας (74’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (83’ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK