Παναθηναϊκός: "Σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας"

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη μη έκδοση απόφασης σχετικά με τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: "Σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας"
Παναθηναϊκός-σημαία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωσή τους οι "πράσινοι" τονίζουν πως αν δεν εκδοθεί εντός της ημέρας απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου στο Βόλο, θα πρόκειται "περί σκανδαλώδους διαχείρισης, με σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναικός εύλογα αναμένει να εκδοθεί εντός της ημέρας η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ε.Π.Ο. για τα τραγικά γεγονότα κατά την διεξαγωγή του αγώνα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο οποίος διεξήχθη σχεδόν προ μηνός. Και το αναμένει για λόγους τάξεως και ισονομίας αλλά και για αμιγώς αγωνιστικούς εν όψει των σημερινών κρίσιμων αναμετρήσεων για τα play offs του Πρωταθλήματος.

Καλούμε το ίδιο το Πειθαρχικό όργανο, τους αρμοδίους της Ε.Π.Ο. και την Πολιτεία να πράξουν ο,τι απαιτείται, προκειμένου τούτο να επιτευχθεί.

Σε περίπτωση μη έκδοσης αποφάσεως θα πρόκειται περί σκανδαλώδους διαχείρισης, με σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιτρέψει στη νέα διαπλοκή του ποδοσφαίρου να ακολουθήσει πρακτικές του παρελθόντος, τις οποίες σθεναρά και διαχρονικά προσπαθούμε να εξουδετερώνουμε.

Ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του.

Και ας μην ξεχνά κανείς ότι ο Παναθηναικός τιμωρήθηκε σκληρά για ένα κουτί μπύρας στον πρόσφατο αγώνα στη Λεωφόρο, περίπτωση κατά την οποία η Αθλητική Δικαιοσύνη κινήθηκε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα!».

24MEDIA NETWORK