Πανδαισία στην Πάτρα

Κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν η μαζική συμμετοχή των νεών της Πάτρας στο Coca-Cola Cup, το πρώτο από τα δυο σαββατοκύριακα, που το τουρνουά επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Κάθε χρόνο η πόλη αγκαλιάζει τη διοργάνωση και οι αγώνες σημειώνουν τεράστια επιτυχία, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές και έντονο συναγωνισμό.

Πανδαισία στην Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Αυτό συνέβη και φέτος, με το παρών να δίνουν 179 ομάδες και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Πραγματική ποδοσφαιρική πανδαισία, με αμφίρροπα ματς και τις δυο μέρες. Η καλοκαιρία, μάλιστα, επέτρεψε σε πολύ κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να δώσει ξεχωριστό τόνο στις μάχες των τριών κατηγοριών που ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα όμιλο δεν είχαμε απόλυτη κυριαρχία από κάποια ομάδα.

Η συμμετοχή ήταν αθρόα, ειδικά στη μεγαλύτερη κατηγορία (17-19 ετών) από την οποία εν όψει του δεύτερου σαββατοκύριακου προκρίθηκαν 29 ομάδες, αριθμός ρεκόρ στα χρονικά του Coca-Cola Cup. Συνολικά 58 ομάδες, πέρασαν από την πρώτη στην δεύτερη εβδομάδα, απ' όπου θα βγουν και οι νικητές για να παίξουν στους περιφερειακούς τελικούς της Πελοποννήσου. Η μάχη προβλέπεται ακόμη πιο εντυπωσιακή το σαββατοκύριακο που έρχεται, 26 & 27 Νοεμβρίου.

Πανδαισία στην Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Ας δούμε, όμως, ποιοι πέρασαν από το πρώτο διήμερο στην Πάτρα :

Κατηγορία 13-14 ετών: Αμπαλέιρο, Αναπόφευκτοι, Κόκκινοι Διάβολοι, Le Bronze, Πάνθηρες, Κλαρινογαμπροί, Χαβαλένθια, Rocket 10, Τhe Deadly Crew, Χωρίς Όνομα, Ανώνυμοι

Κατηγορία 15-16 ετών: Ερημιτζίδες, Redbull FC, Παλτά FC, Ανθούπολη Σίτυ, Patras Bulls, Εθνική Μυκόνου, Θρυλικά Πόκεμον, Τσουκνίδες, Coca-Cola Kappa, La Familia, The Footballers Dead, Βαυαροί, Fantastic 6, Πουθενάδες, Aγυια Σίτυ, Περιλαγγού Σίτυ, Πολύχρωμοι

Κατηγορία 17-19 ετών: Βραζιλιάνοι της Πάτρας, Είμαστε Εδώ, Βραζιλιάνοι, Δόξα Αμπαλείας, Μαν Μπλου, Πιάστον Βίλλα, Κανονιέρηδες, Σάπωνες, Seven, Ανθούπολη Σίτυ, Qua, Κυπελλούχοι, ΑΟ Roma, Mogua, Αστέρας Ραχούλας, Ακράτητοι, Ταπ Χαμ, Κοτζαμπάσηδες, Ντόρτμουντ, Cola-Coca, Συχαινιώτες, Ασκιανάκιδες, Bazookas Team, Όλα Coca, Εκκωφαντικά, Καλή Χώνεψη, Yolo, Μούσμουλα, Digimon.

Οι εγκαταστάσεις Rossoneri MFC, προσέφεραν και ένα drone στους διοργανωτές, για βίντεο και φωτογραφίες από αέρος με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Το τουρνουά συνεχίζεται στα ίδια γήπεδα και στο τέλος αυτής της εβδομάδας με την αγωνία για τους νικητές να κορυφώνεται. Οι τελικοί της περιφέρειας αναμένονται πως και πως από τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την μπάλα.

Πανδαισία στην Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η adidas και τα κανάλια Novasports.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Πανδαισία στην Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:

FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE: youtube.com/user/CCCGreece

News 24/7

24MEDIA NETWORK