Πανέμορφες γυναίκες σε περιμένουν στο Μουντιάλ, αλλά θέλουν προσοχή...

Όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει άλλο τόσο θα ακούμε σενάρια όσον αφορά τους κινδύνους που διατρέχουν οι φαν στα εδάφη της Ρωσίας. Μετά τα selfie stick - δολοφόνους το φως της δημοσιότητας είδαν και οι γυναίκες - παγίδα.

Πανέμορφες γυναίκες σε περιμένουν στο Μουντιάλ, αλλά θέλουν προσοχή...

Εξαιρετικά ανήσυχος παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Εσθονός πράκτορας, Μικ Μάραν σε σχέση με τους κινδύνους που διατρέχουν οι ξένοι επισκέπτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μάραν μιλώντας στους " TIMES" εξήγησε ότι ενδεχομένως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες να ρίξουν στη "μάχη" της κατασκοπίας εκατοντάδες όμορφες γυναίκες με σκοπό φυσικά να αποσπάσουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό παράγοντα, στόχος των γυναικών θα είναι οπαδοί, μέλη των ομάδων, δημοσιογράφοι, αξιωματούχοι και όσοι άλλοι έχουν πληροφορίες για να δώσουν, ακόμη και τις πιο ασήμαντες και αφορούν τη χώρα τους.

Ο λόγος για τον οποίο οι Ρώσοι φέρεται να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυτή την τακτική είναι για την καταστολή της τρομοκρατίας, ωστόσο ο Μάραν επισημαίνει ότι οι όμορφες κατάσκοποι δεν θα αρκεστούν μόνο για ζητήματα τρομοκρατίας, αλλά και ό,τι άλλο... λαβράκι προκύψει θα είναι ευπρόσδεκτο.

Παράλληλα, ο Εσθονός προειδοποίησε τους ταξιδιώτες να μην αφήνουν στα ξενοδοχεία ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά και φορητούς υπολογιστές, τονίζοντας πως θα ήταν καλύτερο να μην πάρουν καθόλου μαζί τους! Υπερβολικός; Θα δείξει...

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK