Πανηγύρι με... μέτρο

Τα πανηγύρια για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού κράτησαν μόλις μερικές ώρες. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ τρέχουν και ο Βαγγέλης Βλάχος συνιστά ψυχραιμία και συγκέντρωση. Ακολουθεί, άλλωστε, το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νίκη στο Βόλο.

Πανηγύρι με... μέτρο
Τα πανηγύρια για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού κράτησαν μόλις μερικές ώρες. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ τρέχουν και ο Βαγγέλης Βλάχος συνιστά ψυχραιμία και συγκέντρωση. Ακολουθεί, άλλωστε, το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νίκη στο Βόλο, σε μια διοργάνωση που πάντα κρύβει παγίδες,τις οποίεςθέλουν αποφύγουν οι Κρητικοί. Γι' αυτό και η προετοιμασία ξεκίνησε από τη Δευτέρα το απόγευμα, έστω και αν έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή.

Το θετικό είναι πως στις... επάλξεις επιστρέφουν οι Γιώργος Κόλτζος και Μαριάνο Γκονζάλες. Ο μεν αριστερός μπακ ήταν τραυματίας, ο δε Αργεντινός κεντρικός αμυντικός τιμωρημένος. Θα απουσιάσει πάντως (εκτός των εδώ και καιρό τραυματιών) ο Σφακιανάκης, ο οποίος λόγω θλάσης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες. Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Κουνενάκης και Ντεγιάνοφ, οι οποίοι δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Στο μεταξύ, ο Φανούρης Βατσινάς θέλησε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ για τη συμπαράστασή του στο κυριακάτικο παιχνίδι: " Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ για την εντυπωσιακή του συμπαράσταση στην επιτυχία της ομάδας μας. Κανείς όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι η προσπάθεια της ομάδας μας συνεχίζεται.Ο προπονητής και οι παίκτες μας, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που καταβάλουν. Χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη προσοχή για την συνέχεια ", τονίζεται μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK