Πανηγύρισε και ο διαιτητής το γκολ της Ρόμα στη Λάτσιο!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία μετά από ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς φαίνεται ο 4ος διαιτητής να πανηγυρίζει ενστικτωδώς το γκολ του Ναϊνγκολάν στην Λάτσιο!

Πανηγύρισε και ο διαιτητής το γκολ της Ρόμα στη Λάτσιο!

Το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" τα είχε ΟΛΑ! Έναν μεγάλο νικητή (Ρόμα), δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τις υπογραφές των Στρόουτμαν και Ναϊνγκολάν αλλά και με ευθύνη των Γουάλας και Μαρκέτι από πλευράς Λάτσιο (στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ αντίστοιχα) αλλά και μπόλικα επεισόδια.

Εντός γηπέδου υπήρχε η "κοκκορομαχία" του Στρόουτμαν με τον Κατάλντι που προκάλεσε την αποβολή του δεύτερου ενώ έξω από αυτό ο Λούλιτς προκάλεσε με τις δηλώσεις του για τον Ρίντιγκερ ("πριν δύο χρόνια πουλούσε κάλτσες και ζώνες στην Στουτγκάρδη") και δέχτηκε δυναμικές απαντήσεις από τους άσους της Ρόμα.

Το εντυπωσιακό είναι πως εκτός από όλα αυτά υπάρχει και μία ακόμα φάση που έχει "τρελάνει" τους ποδοσφαίροφιλους στην Ιταλία και ειδικότερα εκείνους της Λάτσιο που μιλούν για εύνοια της Ρόμα από πλευράς διαιτησίας.

Πανηγύρισε και ο διαιτητής το γκολ της Ρόμα στη Λάτσιο!

Αιτία ένα video που έχει δει το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται ο 4ος διαιτητής του "Derby della Capitale", Αλεσάντρο Κοστάντσο, να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των "τζαλορόσι".

Συγκεκριμένα, στο video φαίνεται αρχικά ο σκόρερ Ναϊνγκολάν ο οποίος επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο μετά από τους πανηγυρισμούς του στο ταρτάν μαζί με τους οπαδούς της Ρόμα και αμέσως οι κάμερες εστιάζουν για μερικά δευτερόλεπτα στον τέταρτο διαιτητή που μοιάζει σαν να πανηγυρίζει.

Υπάρχουν βέβαια και οι υποστηρικτές του, που κάνουν λόγο για χειρονομία του προς τους ποδοσφαιριστές ώστε να ξαναμπούν γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να γίνει η σέντρα και να αρχίσει εκ νέου το παιχνίδι.

Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK