Πανηγυρισμός για ταινία: σκόραρε και ανέβηκε στην κερκίδα για να χειροκροτήσει τον εαυτό του

Ένας από τους πλέον ασυνήθιστους πανηγυρισμούς που έχουν γίνει ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο έλαβε χώρα σε αγώνα για το πρωτάθλημα Εκουαδόρ, με τον σκόρερ να ανεβαίνει στην κερκίδα για να δώσει χειροκρότημα στον εαυτό του.

Πανηγυρισμός για ταινία: σκόραρε και ανέβηκε στην κερκίδα για να χειροκροτήσει τον εαυτό του

Η αναμέτρηση της Manta με την Guayaquil για το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ μπορεί να μη συγκέντρωνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκ των προτέρων για το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό, όμως ένα γκολ και ένας πανηγυρισμός, από τον ίδιο παίκτη, φρόντισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου.

"Δράστης" ο Ρομπέρτο Τούκα Ορντόνιες, της Manta, ο οποίος αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, θέλησε να κάνει viral τον πανηγυρισμό του. Άφησε τον αγωνιστικο χώρο και πέρασε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες και αφού ανέβηκε μερικά σκαλοπάτια ανέβηκε στην εξέδρα.

Ο λόγος προφανής. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν θεατές σε εκείνο το σημείο για να τον χειροκροτήσουν, θέλησε να παίξει ο ίδιος τον συγκεκριμένο ρόλο, αφού έκατσε στην εξέδρα πίσω από το τέρμα και άρχισε να χειροκροτεί τον εαυτό του, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν και να τον αποθεώνουν.