Πανηγυρίζουν στο Μάντσεστερ για Κέιν!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιβεβαίωσε την είδηση που ήθελαν να ακούσουν οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με τον Χάρι Κέιν ενόψει του ντέρμπι των "Κόκκινων Διαβόλων" με την Τότεναμ το Σάββατο (28/10, 14:30).

Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Tottenham's Harry Kane celebrate his second goal against APOEL during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Βάλσαμο τα λόγια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στ' αυτιά των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός προπονητής επιβεβαίωσε ότι ο "μπόμπερ" της ομάδας του, Χάρι Κέιν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ντέρμπι, καθόσον ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν του το επιτρέπει.

Σύμφωνα με τον Ποτσετίνο, τα "σπιρούνια" δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο για ένα παιχνίδι να χάσουν έπειτα για μεγαλύτερο διάστημα τον Άγγλο γκολτζή.

Πάντως, ο έμπειρος προπονητής καθησύχασε τους οπαδούς του λονδρέζικου κλαμπ αναφέροντας ότι ο Κέιν θα επιστρέψει άμεσα στη δράση, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης στο Champions League.

Όπως και να' χει πάντως αποτελεί τεράστια απώλεια για την Τότεναμ να χάσει τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή σ' ένα ντέρμπι με μία από τις ανταγωνίστριες της στην κούρσα του τίτλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK