Πανηλειακός: Διπλό "κατηγορώ"

Πανηλειακός: Διπλό "κατηγορώ"
Ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται για όσα συνέβησαν χθες στο εθνικό στάδιο Πύργου, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η ΠΑΕ Πανηλειακός. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάκης Σταυρόπουλος χαρακτηρίζει "απαράδεκτη, πρωτοφανή, αήθη και εγκληματική την ενέργεια αγνώστων ατόμων με νοσηρή φαντασία, που εισέβαλαν την νύχτα της παραμονής του αγώνα μας με τον Ολυμπιακό και γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο με πρόκες, έσκισαν τα δίχτυα και έγραψαν ειρωνικά συνθήματα κατά του αντιπάλου›.

Ακόμη, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανηλειακός, αναφέρεται πως "τέτοιες ενέργειες, αφ' ενός θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και αφ΄ ετέρου στο Ολυμπιακό έτος 2004, δυσφημούν την ΠΑΕ Πανηλειακός, την πόλη του Πύργου και την Ηλεία γενικότερα, κοιτίδα του Ολυμπιακού Πνεύματος και των Ολυμπιακών Αγώνων".

Καταλήγοντας, η ΠΑΕ Πανηλειακός, τονίζει: "Καταδικάζουμε ακόμα και τον καρεκλοπόλεμο που ξεκίνησε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, εναντίον οργανωμένων φιλάθλων του Πανηλειακού πριν τον αγώνα, όπως και τα έκτροπα που έγιναν κατά την αποχώρηση επίσης από οπαδούς του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Πανηλειακός μέσω των Αστυνομικών Αρχών θα κινητοποιηθεί για να αποκαλυφθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων, που είναι πρωτόγονα για την πόλη του Πύργου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK