Το 0-0 της... δεκαετίας στη Νέα Σμύρνη!

To γεγονός ότι δεν μπήκε γκολ στον αγώνα της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου με τον Αστέρα μάλλον θα πρέπει να αποδοθεί σε ανώτερη δύναμη. Εγινε ματσάρα και χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τελικές (αξιώσεων) με το τσουβάλι. Δύο δοκάρια. Ευκαιρίες που έβγαζαν μάτι. Και όμως ούτε ένα γκολ στη Νέα Σμύρνη.

Ματσάρα όμως, από αυτές που μένουν στη μνήμη των φιλάθλων, ειδικά αυτών που αγαπούν το άθλημα περισσότερο από την ομάδα τους.

Πιο αδικημένος από αυτό το 0-0 μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ο Αστέρας. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, δοκάρι με τον Τόνσο αλλά καμία ομαδικότητα. Ειδικά στη φάση του 90 που ο Δουβίκας δεν γυρίζει στον αμαρκάριστο Ιγκλέσιας για να γίνει εύκολα το 0-1. Συμπεριφορά για πρόστιμο!

Και ο Πανιώνιος πάντως είχε τις στιγμές του. Παρά τις απουσίες και την πρόωρη αλλαγή του Λάμπρου (αντικαταστάθηκε στο 44' από τον Σπιριντόνοβιτς) πάτησε ουκ ολίγες φορές με αξιώσεις την περιοχή του Αστέρα. Ο Σπιριντόβιτς σημάδεψε το δοκάρι στο 67' και ο Μπραχίμι δεν σημάδεψε καλά στο 89'.

Βαθμολογικά και μόνο αν το δεις κανείς το πράγμα, ο Πανιώνιος κράτησε, έστω με νύχια και με δόντια, την 5η θέση.

Oι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαντάνα, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Λάμπρου (44' Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Νίλσεν (69'Γεσίλ)

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (87' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67' Δουβίκας ), Τσιλιανίδης (76' Μαντιντα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK