Πανιώνιος: Επέστρεψε η ηρεμία

Πανιώνιος: Επέστρεψε η ηρεμία
Μετά το εκρηκτικό παιχνίδι της Ριζούπολης, μετά τα όσα επακολούθησαν, η ηρεμία επέστρεψε στο Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός μπήκε στην άκρη και στο προσκήνιο πέρασε ο Ιωνικός που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι ακόμα ένας τελικός για την ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο η οποία εάν θέλει να διεκδικήσει την 6η θέση, επιβάλλεται να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Αλλωστε το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολο και ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τα ματς με αντιπάλους όπως η ομάδα της Νίκαιας.

Tα προβλήματα για τον Σλοβάκο τεχνικό δεν λείπουν ούτε τώρα. Στο ματς της 21ης αγωνιστικής δεν μπορεί να υπολογίζει τρία βασικότατα στελέχη του. Τους τραυματίες Τάκη Γιαννόπουλο και Χρήστο Κόντη (την Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο) καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Ανδρέα Λαγωνικάκη ο οποίος χρωστάει ακόμα ένα αγώνα. Από κει και πέρα, ως την Πέμπτη δεν θα έχει στην διάθεση του τους διεθνείς με τις Ελπίδες, Αλέξανδρο Τζιώλη, Βαγγέλη Μάντζιο και Νίκο Μήτρου αλλά και τον Φανούρη Γουνδουλάκη που έχει κληθεί στην Ολυμπιακή ομάδα από τον Στράτο Αποστολάκη. Ο Σλοβάκος τεχνικός σίγουρα θα εύχεται να γυρίσουν χωρίς προβλήματα τραυματισμού αφού ήδη οι λύσεις είναι περιορισμένες, ειδικά στην επίθεση.
Συν της άλλης, ανέτοιμος παραμένει ο Στέλιος Χασιώτης ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα της εβδομάδας. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός μπορεί να μην έχει μεγάλη συμμετοχή φέτος αλλά έχει την ικανότητα να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του, με τις δεδομένες απουσίες στην οπισθοφυλακή.

Στο πόστο του αναμένεται να επιστρέψει και ο Γιώργος Δέδες. Ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου, μετά τα γεγονότα της Ριζούπολης, βρέθηκε στο εξοχικό του, στον Ωρωπό και προσπάθησε να χαλαρώσει. Βέβαια είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην μεγάλη κακοκαιρία που μετέτρεψε το λεκανοπέδιο σε Σκανδιναβία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK