Πανιώνιος: Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα

Πανιώνιος: Η ατυχία του χτύπησε την πόρτα
Δεν έφτανε που ο Πανιώνιος δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλιθέα μένοντας στο 0-0, δύο νέα δύο προβλήματα τραυματισμών ήρθαν να προβληματίσουν ακόμα περισσότερο το τεχνικό τιμ της ομάδας και το Γιόζεφ Μπουμπένκο. Αυτά αφορούν δύο από τα βασικότερα στελέχη των "κυανέρυθρων", τους Τάκη Γιαννόπουλου και Χρήστο Κόντη, οι οποίοι και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Νεοσμυρνιωτών.

Σοβαρότερη είναι η περίπτωση του Τάκη Γιαννόπουλου. Ο δυναμικός αμυντικός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης γύρισε το γόνατο του και αποχώρησε αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην αμυντική διάταξη του Πανιωνίου με αποτέλεσμα η Καλλιθέα να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Ντρόμπνι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Γιαννόπουλος έδειξαν σοβαρή ζημιά, η οποία θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο την Πέμπτη το πρωί. Μάλιστα ο χρόνος αποθεραπείας της ζημιάς αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο μήνες.

Ασχημα όμως είναι τα μαντάτα και για τον Χρήστο Κόντη. Ο πολύπειρος μέσος, ο οποίος πήρε τη θέση του Γιαννόπουλου στην άμυνα των "κυανέρυθρων" υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Σύμφωνα τώρα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αντίθετα τίποτα το σημαντικό δεν αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Το σχίσιμο πάνω από το φρύδι που απέκτησε ο νεαρός επιθετικός δεν ήταν τίποτα το σοβαρό, τραύμα το οποίο δεν αναμένεται να του στερήσει την συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδας από την νέα εβδομάδα.

Έτσι ο Πανιώνιος μένει χωρίς δύο από τα βασικά του στελέχη σε μια περίοδο που έχει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων την ΑΕΚ, ενώ την επόμενη Τετάρτη (11 Φεβρουαρίου) θα πάει στη Ριζούπολη για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα εν' όψει της ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Πάντως οι διοικούντες στην ομάδα της "πλατείας" δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έστω την ύστατη στιγμή πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον Nτάρκο Σουσκάσεβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος προπονούνταν εδώ και ένα περίπου μήνα στη Νέα Σμύρνη, μπορεί να μην είχε πείσει τον Γιόζεφ Μπουμπένκο για την καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, όμως οι απροσδόκητοι τραυματισμοί έκαναν αναγκαία την απόκτηση του. Αυτή ωστόσο θα είναι η δεύτερη θητεία του Σουσκάσεβιτς στον Πανιώνιο, καθώς στην πρώτη του δεν πρόλαβε να αγωνιστεί καθόλου λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Πατσιαβούρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκονται οι "κυανέρυθροι". Η επιθετική ανομβρία των τελευταίων αγώνων και οι μη πραγματοποίηση μεταγραφών όπως αυτών των Μπομπάρντα και Ράντου οδήγησαν τη διοίκηση του "ιστορικού" να κινηθεί για τον 21χρονο επιθετικό (1983) της "ελαφράς ταξιαρχίας", ο οποίος φαντάζει ως μια καλή λύση για τα στενά χρονικά περιθώρια που πλέον έχουν απομείνει.

Στο μεταξύ, απογοήτευση επικρατεί σε ολόκληρη την πλατεία για την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό εκφράστηκε και ιδιαίτερα από τους φίλους του Πανιώνιου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή το μεσημέρι. Οι αποδοκιμασίες είχαν ως κύριο στόχο τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, τον οποίο και θεωρούν ως κύριο υπαίτιο για την κακή εικόνα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δυσαρέσκεια όμως υπάρχει και από την πλευρά της διοίκησης, η οποία όμως δεν εκφράζεται επίσημα. Πάντως η καρέκλα του Σλοβάκου τεχνικού άρχισε να τρίζει και κριτήριο για το μέλλον του Σλοβάκου τεχνικού αναμένεται να αποτελέσουν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK