Πανιώνιος: Κάλεσμα στο κόσμο

Πανιώνιος: Κάλεσμα στο κόσμο

Μπορεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό να θέλει ακόμα πολλές ημέρες, οι οπαδοί του Πανιωνίου όμως φαίνεται πως δεν μπορούν να περιμένουν. Την Δευτέρα, οι "πάνθηρες" εξέδωσαν ανακοίνωση και έκαναν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Ο δυναμικό σύνδεσμος ζήτησε από τον ανενεργό κόσμο να βρεθεί ξανά στο γήπεδο ώστε να αποφύγει ο Πανιώνιος ανάλογες διαιτησίες, σαν και αυτή της Ριζούπολης


Ανακοίνωση

Μετά και τα τελευταία γεγονότα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!
Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ μας να κάνουμε εδώ και τώρα την αρχή! Φτάνει πια! Βάζουμε ένα τέλος στο κατεστημένο και στον πόλεμο που μας κάνουν τόσα χρόνια. Τέλος σε όλους αυτούς που είναι εγκάθετοι και κάνουν κακό στον Ιστορικό μας Σύλλογο!

Ως εδώ! Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος! ΟΛΟΙ ενωμένοι από εδώ και στο εξής. Όλοι κοντά σε αυτό που λατρεύουμε, σε αυτό που αγαπάμε και "υπηρετούμε" πιστά εδώ και τόσα χρόνια. Όλοι στο γήπεδο για να μην τολμήσει κανείς να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, σαν αυτά της Τετάρτης. Όλοι μαζί να αποτρέψουμε όλους αυτούς που "παίζουν" παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή! Όλοι είδαμε ότι η παράγκα επανήλθε στην "φυσική" της θέση, εκεί που όλα αυτά τα χρόνια την μοιράζονται οι ΔΥΟ! Ο κόσμος μας είναι η δύναμη του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Ο πόλεμος που θέλησαν να αρχίσουν ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας! ΕΙΝΑΙ "υποχρέωση" σου να έρθεις στο γήπεδο την Κυριακή! Είναι "υποχρέωση" σου μετά από πολλά χρόνια να κανείς ενεργά κάτι για αυτή την ομάδα που την πολεμάνε οι πάντες!
Ο πόλεμος άρχισε, οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ είναι στην πρώτη γραμμή και εσύ είσαι το λιθαράκι για το κάτι παραπάνω!
Όλοι λοιπόν, μαζί, μπαίνουμε μπροστά. Κάνουμε το γήπεδο να θυμίζει άλλες εποχές. Εποχές που ζήσανε οι παλιοί... αυτές που για πρώτη φορά θα ζήσουν οι νέοι!
Οπαδοί, φίλαθλοι, οικογένειες παιδιά... προχωράμε και ρίχνουμε εμείς το κατεστημένο!
Ας δείξουμε σε όλη την Ελλάδα το τι εστί ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! Ας δει ο διαιτητής του επαναληπτικού, ότι ο κόσμος μας δεν αστειεύεται...



ΠΟΛΕΜΟ θελήσανε... ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ!

Ας μιλήσει με την παρουσία του ο κόσμος... Ήρθε η ώρα να μιλήσεις εσύ!

Είμαστε μια οικογένεια... Υπάρχουμε παντού και είμαστε χιλιάδες... Εμείς το ξέρουμε, ήρθε η ώρα να το μάθουν και αυτοί!


Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, επιβάλλεται να επισημάνουμε πως πάνω απ' όλα χρειάζεται αυτοσυγκράτηση. Το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού είναι μεν σημαντικό αλλά πρέπει να διεξαχθεί μέσα στο πλαίσιο της λογικής. Το τεταμένο κλίμα, οδηγεί πολύ εύκολα σε επεισόδια και αυτό θα ήταν καταστροφή για τους "κυανέρυθρους" που δεν έχουν την πολυτέλεια για τιμωρίες της έδρας. Πάντως, ενδεχόμενη πρόκριση που θα συνοδευτεί από πανηγυρική ατμόσφαιρα είναι ικανή να φέρει και πάλι στο γήπεδο ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που έχει απομακρυνθεί. Αλλωστε οι μεγαλύτεροι ίσως να θυμούνται εποχές που η Νέα Σμύρνη ήταν σχεδόν γεμάτη σε κάθε αγώνα. Βέβαια, αυτό το χαρακτηριστικό δεν ήταν προνόμιο μόνο των "κυανέρυθρων" αφού πολλά γήπεδα της χώρας γέμιζαν.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το παιχνίδι εναντίον του Ιωνικού (Κυριακή 14:45) άρχισε μετ' εμποδίων. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ενώ ουσιαστικά από την Πέμπτη και μετά θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του. Πιο συγκεκριμένα. Νοκ άουτ έχουν τεθεί ο Τάκης Γιαννόπουλος με τον Χρήστο Κόντη ενώ τιμωρημένος είναι ο Αρκάνιους Κλίμεκ. ΟΠολωνός επιθετικός, εκτός από το προσεχές ματς, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και αυτό εναντίον του Ολυμπιακού.
Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές αλλά προς στιγμήν δεν υπάρχει ανησυχία. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κατσιαρό και τον Στέλιο Χασιώτη. Αμφότεροι την Δευτέρα έκαναν θεραπεία και την Τετάρτη αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.
Από κει και πέρα, Ο Σλοβάκος τεχνικός, ως την Πέμπτη δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τους Βαγγέλη Μάντζιο, Αλέξανδρο Τζιώλη, Νίκο Μήτρου (Εθνική Ελπίδων) και τον Φανούρη Γουνδουλάκη (Ολυμπιακή ομάδα). Τέλος, στην Εθνική Παίδων βρίσκεται ο Μάκος και ο Σωτηρίου.
Κόντρα στις παραπάνω απουσίες που προβληματίζουν τον κ. Μπουμπένκο, ο Ανδρέας Λαγωνικάκης εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί κανικά εναντίον του Ιωνικού.


*** Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Τετάρτη (19:30) η ΠΑΕ Πανιώνιος. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην εστία της Νέας Σμύρνης και εκτός των άλλων, θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο σύλλογο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Φώτης Τσόλιας, Γιάννης Βαζαίος και Γιάννης Κερδεμελίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK