Πανιώνιος: Κλείνει Μαρκορά

Πανιώνιος: Κλείνει Μαρκορά
Τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μία λαϊκή παροιμία και όπως φαίνεται στον Πανιώνιο είναι ...οπαδοί της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Κάρλος Μαρκορά του Πανηλειακού. Ο Ουρουγουανός μέσος που έχει συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα ντυθεί στα χρώματα της. Αυτό βέβαια θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία του Πανιωνίου αφού ο 27χρονος Λατινοαμερικάνος μέσος έχει ηγετικές ικανότητες και μπορεί να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου. Θυμίζουμε πως ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει για έλλειψη, ηγέτη στην ομάδα και ευελπιστεί πως ο Μαρκορά θα καλύψει και αυτό το κενό.

Ο Κάρλος Μαρκορά είναι βασικό στέλεχος του Πανηλειακού ενώ είχε απασχολήσει τους "κυανέρυθρους" και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά το ειδύλλιο δεν προχώρησε αφού η ομάδα του Πύργου είχε υπερβολικές απαιτήσεις. Φέτος έχει 17 συμμετοχές ενώ έχει βρει δίχτυα έξι φορές.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Στέλιος Χασιώτης ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Πετρ Βλτσεκ και ο Αλέν Ραγκουέλ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ξανά ο Παναγιώτης Κατσιαρός που έχει πόνους στο γόνατο. Ο Ελληνας αμυντικός, δεν έχει κάτι το σοβαρό και την Τετάρτη αναμένεται προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Θυμίζουμε πως ο κ. Μπουμπένκο για το κρίσιμο ματς της Κυριακής δεν υπολογίζει τον Τάκη Γιαννόπουλο, τον Χρήστο Κόντη και τον τιμωρημένο, Αρκάνιους Κλίμεκ.
Πιο συγκεκριμένα για τον Κόντη, ο έμπειρος μέσος έχει αρχίσει τρέξιμο και υπολογίζεται πως την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, ο Σλοβάκος τεχνικός θα τον έχει στην διάθεση του για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

*** Ενταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης όταν ο Διευθύνον Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Πέτρος Μπούκης, αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας από την αίθουσα διεξαγωγής της κλήρωσης των διαιτητών για την 21η αγωνιστική της Α' Εθνικής. Ο κ. Μπούκης ζήτησε την παραίτηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, λίγες ημέρες μετά την σφυρίγματα του Σπυρόπουλο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

*** Αλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα Πανιώνιος-Ιωνικός. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΤ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK