Πανιώνιος: Στα δικαστήρια

Τα λόγια τou πράξη έκανε ο Πανιώνιος. Την Παρασκευή, η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός-Πανιώνιος, καθώς και καταγγελία για δυσφήμιση του αθλήματος κατά του διαιτητή κ.Σπυρόπουλου. Οι Νεοσμυρνιώτες όμως δεν θα μείνουν μόνο στην αθλητική δικαιοσύνη. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά του ρέφερι από την Φθιώτιδα. Ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Πανιωνίου υπέρ του Γιώργου Δέδε

Πανιώνιος: Στα δικαστήρια

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πανιώνιος ύστερα από την σφαγιαστική διαιτησία του Σπυρόπουλου στο ματς κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού. Η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ, αφού το Δ.Σ συνεδρίασε την Παρασκευή εκτάκτως, κατέθεσε ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς και καταγγελία για δυσφήμιση του αθλήματος κατά του ρέφερι από την Φθιώτιδα. Παράλληλα, δείχνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα αφού σκοπεύει να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή κατά του Σπυρόπουλου.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Σήμερα (Παρασκευή) η ΠΑΕ Ν.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια των νομικών της συμβούλων, κατέθεσε ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός-Πανιώνιος, καθώς και καταγγελία για δυσφήμιση του αθλήματος κατά του διαιτητή κ. Σπυρόπουλου. Επίσης τις επόμενες ημέρες οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ έχουν εξουσιοδοτηθεί όπως υποβάλλουν μήνυση και αγωγή κατά του συγκεκριμένου διαιτητή που θα απασχολήσει και θα μείνει στις μνήμες του φίλαθλου κόσμου για πολλά χρόνια.


Να τονίσουμε πάντως, πως οι Νεοσμυρνιώτες δύσκολα θα πετύχουν την επανάληψη του αγώνα και πιθανότατα το γνωρίζουν. Η κίνηση τους όμως δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να μην ξαναγνωρίσει ο Πανιώνιος ανάλογη διαιτησία.
Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ψυχραιμία. Η ηρεμία επιβάλλεται να επιστρέψει στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο αφού οι στόχοι δεν έχουν χαθεί. Στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι πάντα μέσα στο κυνήγι της Ευρώπης ενώ στο κύπελλο, το 1-0 της Ριζούπολης αφήνει πολλά περιθώρια. Στις 3 του Μάρτη οι "κυανέρυθροι" έχουν ραντεβού με την ιστορία. Η πρόκριση επί του Ολυμπιακού δεν θα δώσει μόνο το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά και μία γροθιά στο στομάχι του κατεστημένου.

Αποφασισμένοι εμφανίζονται και οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν πως και πως την ρεβάνς. Μάλιστα, σε πηγαδάκια τους ανέφεραν πως αν έχουμε στο πλευρό μας 10.000 οπαδούς δεν φοβόμαστε τίποτα. Αλλωστε το απέδειξαν και μέσα στη Ριζούπολη που ουσιαστικά αχρήστευσαν κάθε επιθετικό σχεδιασμό των "ερυθρολεύκων". Οι πρωταθλητές δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία στην εστία του Ντρόμπνι ο οποίος νικήθηκε μόνο με το "πέτσινο" πέναλτι του Γεωργιάδη.
Βέβαια, για να πάρουν την πρόκριση πρέπει και να επιτεθούν, κάτι που δεν έκαναν στο πρώτο ματς.

Οσον αφορά τους οπαδούς, φαίνεται πως η διαιτησία του Σπυρόπουλου τους αφύπνισε. Ανθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα τους "κυανέρυθρους" φιλάθλους έλεγαν πως στη ρεβάνςτο γήπεδο τηςΝέας Σμύρνης θα γνωρίσει πρωτοφανή προσέλευση, ανάλογη με τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, η κακοκαιρία πάγωσε τις εξελίξεις. Τη Παρασκευή ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε αναγκαστικό ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για το Σάββατο. Μάλιστα, η προπόνηση είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο.

Aνακοίνωση εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου, στηρίζοντας τον Γιώργο Δέδε αλλά και απαντώντας στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.


Προς τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά

Αγαπητοί μας φίλοι και συναθλητές,

Με μεγάλη έκπληξη και πικρία οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. είδαν και διάβασαν, στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, την κατακραυγή σας προς τον άλλοτε συμπαίκτη σας, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Γιώργο Δέδε και αυτό γιατί ως αρχηγός της ομάδας του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για τις αποφάσεις του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Βέβαια οι παλαίμαχοι κάθε συλλόγου αγαπούν και υπερασπίζονται την ομάδα τους, πρέπει όμως την αγάπη και τη λατρεία τους αυτή να την καθορίζουν πάντα με την ορθή κρίση, με τη θεωρία και την πρακτική της δικής τους εποχής, του αληθινού αθλητισμού, της αγάπης, της αντικειμενικότητας, του μέτρου και του σεβασμού.
Ίσως στην αντίδραση σας αυτή οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού να μη θυμούνται καλά ή να έχουν ξεχάσει τελείως, πως όταν αναφέρονται στον ιστορικό Πανιώνιο πρέπει να λαβαίνουν υπόψη τους, όλα, όσα είχε πει στα εγκαίνια του γραφείου Παλαιμάχων του πανιωνίου ο αείμνηστος αρχηγός τους, ο Αλέκος Χατζησταυρίδης, ο οποίος στη σύντομη προσφώνηση του τόνιζε και επαναλάμβανε πως "εμείς οι παίκτες του Ολυμπιακού χρωστάμε πολλά στον Πανιώνιο και όχι μόνο για ωραίο του αγωνιστικό παιχνίδι, αλλά κυρίως για το μεγαλείο του αθλητικού του ήθους".
Καλοί μας φίλοι και συνάδελφοι, αδελφοί μας Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ολυμπιακού, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, πως ο κύριος λόγος της ύπαρξης μας είναι, εκτός από την ενίσχυση και τη σύμπραξη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, η διατήρηση του αληθινού αθλητισμού και η διατήρηση του σεβασμού προς όλους τους παλαιούς συναδέλφους μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.











*** Στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό με την Βουλγαρία κλήθηκε ο Νίκος Μήτρου, ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Αλέξανδρος Τζιώλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK