Πανιώνιος: Βλέπουν μπροστά

Πανιώνιος: Βλέπουν μπροστά
Η ομαλότητα επέστρεψε στον Πανιώνιο ύστερα από την απρόσμενη ισοπαλία με την Καλλιθέα και τους σοβαρούς τραυματισμούς του Κόντη και του Γιαννόπουλου.
Για τους "κυανέρυθρους" ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με οριακή βαθμολογική σημασία, αυτό με την ΑΕΚ στα Λιόσια (ή οπουδήποτε αλλού αφού προέκυψε πρόβλημα ανάμεσα στην Ενωση και την διοίκηση του γηπέδου). Η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση και κυνηγάει το δίδυμο, Ηρακλής-Χαλκηδόνα που όπως φαίνεται θα διεκδικήσει ως το τέλος το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ασφαλώς είναι περιττό να πούμε πως η νίκη είναι μονόδρομος αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Βέβαια, όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ εκτός έδρας, έστω και στην κατάσταση που βρίσκεται, μπορείς να δηλώνεις ικανοποιημένος ακόμα και με την ισοπαλία. Αποτέλεσμα που δεν θα είναι άσχημο αν ο "γηραιός" και η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν συνεχίσουν νικηφόρα.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο είναι σημαντικά και σίγουρα ο Σλοβάκος πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της ιδανικότερης ενδεκάδας. Τάκης Γιαννόπουλος και Χρήστος Κόντης είναι φυσικά νοκ άουτ ενώ ο Ντάρκο Σουσκάβσεβιτς δεν μπορεί να βοηθήσει ακόμα την ομάδα. Παράλληλα, ο Νίκος Μήτρου αν και μπήκε από την Τρίτη στις προπονήσεις, είναι ανέτοιμος και το πιθανότερο είναι να μπει στην αποστολή και να αγωνιστεί μόνο αν υπάρξει απόλυτη ανάγκη.
Αντίθετα, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Βαγγέλη Μάντζιο που το ματς της Καλλιθέας του άφησε εφτά ράμματα. Ο νεαρός στράικερ, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, αφού για προληπτικούς λόγους, ο Στέλιος Μανωλάς τον απέκλεισε από το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων, την Πέμπτη με την Ουκρανία. Την Παρασκευή θα επιστρέψουν οι υπόλοιποι διεθνείς, δηλαδή ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο Αλέξανδρος Τζιώλης και ο Δημήτρης Πατσιαβούρας ο οποίος την Τετάρτη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Οσον αφορά τις σκέψεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο, αν και είναι δύσκολο να τις ...μαντέψουμε, θα ρισκάρουμε μία πρώτη πρόβλεψη της ενδεκάδας ενόψει ΑΕΚ. Ο Σλοβάκος θα στηριχθεί πιθανότατα σε σχήμα 4-5-1 με τον Ντρόμπνι κάτω από τα δοκάρια, τους Βλτσεκ, Σμίλιανιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Κατσιαρό αριστερά και τον Τζουλιάνο δεξιά. Ο Αλέξανδρος Τζιώλης με τον Αλέν Ραγκουέλ θα είναι τα αμυντικά χαφ ενώ την μεσαία γραμμή θα συμπληρώσουν ο Πίνο, ο Τζιωρτζόπουλος και ο Παρόντι. Μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Αρκάντιους Κλίμεκ.

*** Συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν υπέγραψε ο Πανιώνιος με την τηλεοπτικό σταθμό Alpha


News 24/7

24MEDIA NETWORK