Πάνω από 24.000 "καλεσμένοι" για το 44ο!

O Λεμονής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προετοιμάσει τους παίκτες του για το ματς με τον ΠΑΣ (23/4, 19.00) και τα μηνύματα που ελήφθησαν στο Ρέντη για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους “ερυθρόλευκους” για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Πάνω από 24.000 "καλεσμένοι" για το 44ο!

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό φτάνει. Στις επτά το απόγευμα της Κυριακής (23/4) οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και για δεύτερη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για έβδομη σερί χρονιά.

Πριν από 14 χρόνια ήταν και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τότε είχε ξεκινήσει με τον Λεμονή και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2002-03 με τον Προτάσοφ. Φέτος, ξεκίνησε με τον Μάρκο Σίλβα (έστω και για δύο μέρες στα βουνά του Ζέεφελντ) και ολοκληρώνει τη χρονιά με τον... Λεμονή! Ο Τάκης με λίγα λόγια θα έχει γράψει το όνομά του σε δύο ιστορικές χρονιές της αγαπημένης του ομάδας!

O 57χρονος πλέον τεχνικός των Πειραιωτών αυτό που έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του δεν είναι τίποτε άλλο από το να καταλάβουν ότι τους παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Για αυτό το λόγο λοιπόν, και οι 18 που κλήθηκαν από τον Λεμονή να βοηθήσουν στο ματς με τον ΠΑΣ (23/4, 19.00) θέλουν να πάρουν φανέλα βασικού...

Βέβαια, επτά εξ αυτών αναγκαστικά θα κάτσουν στον πάγκο και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις ως προς την ενδεκάδα.

Άλλωστε, πρόκειται για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των πρωταθλητών στο Καραϊσκάκη και από τη στιγμή που υπάρχει η προοπτική της μαθηματικής κατάκτησης του 44ου πρωταθλήματος, σκοπεύει να “πετάξει” όσο το δυνατόν τα καλύτερα... χαρτιά του στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Ο Καπίνο θα είναι στα γκολπόστ και οι Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος και Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ ο Ρομαό και μένει να φανεί ποιος από τους Καμπιάσο ή Μάρτινς θα βρεθεί στο πλευρό του. Ο Φορτούνης θα έχει τον γνωστό του ρόλο, οι Σεμπά και Μάριν στα άκρα και ο Ανσαριφάρντ κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Τσόρι, Μπουχαλάκης, Ελιουνούσι, Καρντόσο και Ανδρούτσος.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” το γεγονός ότι 24 χιλιάδες Ολυμπιακοί είχαν κλείσει ήδη θέση μέχρι και σήμερα το βράδυ (22/4) στις εξέδρες του Καραϊσκάκη, δείγμα του ότι θέλουν να ζήσουν από κοντά μία ιστορική βραδιά για τον σύλλογο. Μια βραδιά που ο Ολυμπιακός βρίσκεταιμία ανάσα από το να κατακτήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του επτά σερί πρωταθλήματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK