Πανό υποστήριξης των παικτών στον Γιολ
Ένα ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ένα γκρουπ παικτών του Αμβούργου για να ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να μην απολύσει τον προπονητή, Τόμας Ντολ και τον αθλητικό διευθυντή, Ντίτμαρ Μπάιερσντορφ, αποφασίζοντας να υψήσει πανό υποστήριξης προς το πρόσωπό τους.

Τόμας Ντολ και τον αθλητικό διευθυντή, Ντίτμαρ Μπάιερσντορφ, αποφασίζοντας να υψήσει πανό υποστήριξης προς το πρόσωπό τους.
“120% με τον Ντολ και τον Ντίντι-πίσω στην κορυφή. Τώρα περισσότερο από ποτέ”, ανέγραφε το πανό, το οποίο ανέρτησαν οι Τίμοθι Ατούμπα, Ραφαέλ Βικί, Βινσέντ Κομπανί, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ και Αλεξάντερ Λαας, εκ μέρους όλης της ομάδας του Αμβούργου.
“Πιστεύω το συμβούλιο να έχει στο μυαλό του πως οι παίκτες είναι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε και με τους δύο”, δήλωσε για το θέμα ο Τίμοθι Ατούμπα.
To Aμβούργο συνεχίζει να παραπαίει, αφού μετά το τέλος του 1ου γύρου στην Μπουντεσλίγκα είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ έμεινε και εκτός Ευρώπης αφού στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ κατέλαβε την τελευταία θέση με μόλις τρεις πόντους και τη νίκη του να επιτυγχάνεται επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την τελευταία αγωνιστική.
Το διοικητικό συμβούλιο του Αμβούργου συνεδρίαζε επί έξι ώρες το απόγευμα της Δευτέρας, για να αποσαφηνίσει τα αίτια της πτωτικής πορείας του συλλόγου, ενώ και την Τρίτη αναμένονται νεότερες εξελίξεις.