Πανό οπαδών της Μπάγερν κατά διοίκησης: "Για τα χρήματα θα ξεπλύνουμε τα πάντα"

Οι οπαδοί της Μπάγερν εξέφρασαν την ενόχλησή τους προς τη διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας της με την Qatar Airways, υψώνοντας ένα εντυπωσιακό πανό στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ.

Πανό οπαδών της Μπάγερν κατά διοίκησης: "Για τα χρήματα θα ξεπλύνουμε τα πάντα"

Το δικό τους μήνυμα στη διοίκηση της Μπάγερν έστειλαν το βράδυ του Σαββάτου (6/11) οι οπαδοί των Βαυαρών, οι οποίοι υψώνοντας πανό στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ (2-1) εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τη χορηγική συμφωνία του γερμανικού συλλόγου με την αεροπορική εταιρεία από το Κατάρ, Qatar Airways.

"Για τα λεφτά θα ξεπλύνουμε τα πάντα", έγραφε το πανό που ύψωσαν οι φίλαθλοι της Μπάγερν, με τους Όλιβερ Καν και Χέρμπερτ Χάινερ να πρωταγωνιστούν σε αυτό. Ο πρώτος αναπαρίσταται να κρατάει μία βαλίτσα γεμάτη με χρήματα, ενώ βρίσκεται σε μία λίμνη από αίματα, και ο Χάινερ να κρατάει μία μπλούζα λερωμένη επίσης, από αίμα.

Ο λόγος της ενόχλησης των φίλων των Βαυαρών αφορά τη διαρκή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ, με αφορμή τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες που έχουν καταγραφεί στα έργα κατασκευής που γίνονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

News 24/7

24MEDIA NETWORK