Πανόπουλος: "Η συγχώνευση θα φέρει τίτλους"

Πανόπουλος: "Η συγχώνευση θα φέρει τίτλους"
Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους πρωταγωνιστές σε αυτό το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε και η ΑΕΚ, οι τρεις διεκδικητές του τίτλου, δηλαδή, αλλά η πρωτοπόρος Ξάνθη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας-έκπληξης (και) του φετινού πρωταθλήματος, Χρήστος Πανόπουλος, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα "Goal News" για την ομάδα του, αλλά και τα σχέδια για την δημιουργία της Σούπερ Λίγκα. Τα σημαντικότερα σημεία…

*** Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Βρισκόμαστε στην έκτη αγωνιστική και έτυχε η Ξάνθη να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση, αφού δεν έχει παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, δηλαδή τις ομάδες που θεωρεί ο κόσμος μεγάλες.

*** Οραμά μου είναι η Ξάνθη να κάνει συγχώνευση με άλλη ομάδα. Να βγάλει μία δυναμική που εκ των πραγμάτων κάθε χρόνο να μπορεί να είναι διεκδικήτρια με αξιώσεις του ελληνικού τίτλου.

*** Μα τόσο χομπίστες είναι οι πρόεδροι, οι αντιπρόεδροι και οι ιδιοκτήτες που ξημεροβραδιάζονται στην ΕΠΑΕ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αμισθοι; Αμισθοι; Τόσο χομπίστες; Στο τέλος θα ξεκινήσουν και οι πέτρες να μας βαράνε!

*** Μέχρι πέρυσι, οι φίλαθλοι ήθελαν να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη, τώρα φαντάζομαι ότι θα μου πουν να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Θέλω να αναβαθμίζεται συνεχώς το όνομα της Ξάνθης και της Θράκης σε όλη την Ελλάδα.

*** Για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση ρο πριμ θα είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

*** Το συναισθηματικό στοιχείο απουσιάζει γιατί αν δεν λειτουργήσεις έτσι, τότε θα σε φάει η μαρμάγκα. Προτιμώ λοιπόν να τη βλέπω σαν εταιρεία και να είμαι σε ένα Χ επίπεδο αντί με συναίσθημα που οδηγεί πολλές φορές στο ερασιτεχνικό! Δεν είναι δυνατόν όμως από την άλλη να μην είμαι συναισθηματικά, όχι δεμένος μόνο, αγκαλιασμένος και δεμένος με αυτό που λέγεται Ξάνθη.

*** Εάν επρόκειτο να αγοράσει κάποιος την ομάδα που θα είχα την εξασφάλιση ότι δεν την πήρε για να τη διαλύσει θα την πουλούσα! Δεν θα την πουλούσα ποτέ με όλα τα δισεκατομμύρια του κόσμου, αν ήξερα ότι αυτός που θα την πάρει θα τη χρησιμοποιήσει για διαφορετικούς λόγους.

*** Εχω χάσει πολλές ώρες όλα αυτά τα χρόνια από το ποδόσφαιρο. Χρήματα δεν έχω κερδίσει. Απεναντίας, θα είχα βάλει πάρα πολλά χρήματα, αν δεν είχαμε πουλήσει τους παίκτες που έχουμε πουλήσει. Τι έχω κερδίσει; Δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου και τώρα με έχει μάθει η μάνα μου και άλλοι δέκα!.

*** Πιστεύω ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης γνωρίζοντας προσωπικά τα "πρεσβεύω" του, ότι στην πρόταση της Σούπερ Λιγκα θα πει "ναι". Ασχετα αν δεν έχει εκφραστεί ακόμα. Εκτός αν υπάρχει κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο να προτείνει. Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρεσβεύει τα ίδια ακριβώς πράγματα, αυτά που πρεσβεύει και ο κ. Κόκκαλης, ακριβώς στη λεπτομέρεια.

*** Υπάρχει ένα κατεστημένο που οδηγούσε στο να οδηγείται το… αυτοκίνητο, από έναν άνθρωπο αμετακίνητο, άνθρωπο-βουνό. Κια όταν το καταστατικό είναι γραμμένο με έναν τρόπο που ένας εκπρόσωπος εταιρείας έχει τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται τα πάντα στη Λίγκα, αυτός είναι ένας άνθρωπος παντοδύναμος. Αλλες φορές ήταν πρόεδροι και άλλες αντιπρόεδροι. Εξω οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή οι ιδιοκτήτες από αυτό που λέγεται "Ελληνική Λίγκα". Εξω με την έννοια της εργασίας.

*** Στον Ολυμπιακό ο Μαντζουράκης δεν πέτυχε γιατί δεν ήμουν εγώ! Εξαρτάται τι περιβάλλον έχεις και το περιβάλλον το καθορίζω εγώ στην ομάδα μου. Και το επιβάλλω.

*** Ο Εμερσον πρέπει να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο το όνομά που κουβαλάει. Μέχρι στιγμής το αποδεικνύει. Θα μπορούσε φαντάζομαι να αγοράσει και την ομάδα και μένα και να μου δίνει κανένα μισθό να δουλεύω γι’ αυτόν! Μέχρι στιγμής γουστάρει αυτό που κάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK