Πανσερραϊκός: Τέλος ο Ντέταρι

Πανσερραϊκός: Τέλος ο Ντέταρι
Ηρθε, είδε και απήλθε ο Λάγιος Ντέταρι από τον Πανσερραϊκό, αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Ούγγρος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν για τα «λιοντάρια». Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι ο Ντέταρι είχε "αντισυμβατική συμπεριφορά" κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πόλη, γεγονός που οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη. Σε αυτό συνέβαλε δε και η εντός έδρας ήττα (2-) της ομάδας από τον Θρασύβουλο Φυλής στην πρώτη αγωνιστική τη στιγμή που οι στόχοι αφορούν την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναμένει τον Ντέταρι στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10), ώστε να λυθεί και τυπικά η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο του έχει διαμηνυθεί ότι μέχρι τότε δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής (2/10)κόντρα στην Παναχαϊκή στο γήπεδο των Σερρών.

Αντικαταστάτης του προσωρινά θα είναι ο παλαιός άσος της ομάδας, Γιώργος Τσιφούτης, ο οποίος είχε θέση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ από εκεί και πέρα η αναζήτηση νέου τεχνικού έχει αρχίσει, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK