Παντελίδης: "Δεν θυμάμαι άλλο ματς τον Παναθηναϊκό να καθυστερεί"

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχτηκε ότι ο Λεβαδειακός δεν ήταν αρκετά επιθετικός ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό στην αναμέτρηση του "Α. Νικολαΐδης" κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίον πάντως -εμμέσως πλην σαφώς- χαρακτήρισε ακίνδυνο.

Παντελίδης: "Δεν θυμάμαι άλλο ματς τον Παναθηναϊκό να καθυστερεί"

"Βλέποντας κάποιος την κατοχή, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι αδικούμαστε από το σκορ. Όμως, πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός είχε τόσες λίγες ευκαιρίες στην έδρα του. Σταθήκαμε καλά αμυντικά αλλά στα τελευταία 25 λεπτά, προσπαθήσαμε να στριμώξουμε τον Παναθηναϊκό.

Δεν θυμάμαι άλλο ματς τον Παναθηναϊκό να καθυστερεί και να κρατάει τη μπάλα στο κόρνερ. Βάση της εικόνας του ματς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με όσα δείξαμε. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Είχαμε απουσίες, κάναμε κατάθεση ψυχής αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο Σάββας Παντελίδης.

Τι έφταιξε και δεν μπορέσατε να απειλήσετε τον Παναθηναϊκό;

"Στο τέλος σε κάποιες φάσεις μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω. Εάν ισοφαρίζαμε ή είχαμε προηγηθεί το ματς θα ήταν διαφορετικό. Για να πάρεις αποτέλεσμα στη Λεωφόρο πρέπει να παίξεις καλά αμυντικά. Δεν είναι εύκολο να πιέσεις ψηλά από την αρχή σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε το μηδέν στο ημίχρονο, αλλά εφόσον δεχτήκαμε το γκολ περιμέναμε λίγο ώστε να μην μας σκοτώσει ο Παναθηναϊκός και ρισκάραμε στο τελευταίο 25λεπτο. Δυστυχώς για μας, δεν πετύχαμε κάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK