ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Ενέργεια, πάθος, διάθεση”

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα του ΠΑΣ για να πάρει τους τρεις βαθμούς τη Δευτέρα κόντρα στον Πανιώνιο εντόπισε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Παντελίδης: “Ενέργεια, πάθος, διάθεση”

Αναλυτικά τόνισε: Επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση μετά από δεκαπέντε μέρες περίπου διακοπής, ένα διάστημα που μας έδωσε το δικαίωμα να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα τα οποία όταν υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση, είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις.

Όσο αφορά το τελευταίο παιχνίδι κρατάμε ότι βρήκαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε.

Αντιμετωπίζουμε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Δευτέρα, όπως πάντα με το σεβασμό που του αρμόζει. Ο αντίπαλος έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές, προέρχεται από ήττα στην έδρα του, που σημαίνει ότι θα υπάρχει μια πίεση στην ομάδα και θα έρθουν εδώ τα παιδιά για να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, ξαναλέω, ότι το πιο σημαντικό είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Έχουμε μιλήσει όλη την εβδομάδα και ιδιαίτερα από χθες που γύρισαν τα παιδιά έχουμε επικεντρωθεί στο πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.

Σίγουρα με την έλλειψη κάποιων παιδιών μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουμε μερικά πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με το ότι κάποια άλλοι παίκτες μπορεί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και να πρέπει να τα αξιοποιήσουμε όσο μπορούμε.

Θεωρώ ότι τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι για μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια με ενέργεια, με πάθος και διάθεση. Σίγουρα θα απουσιάζουν οι Ντε Βινσέντι και Τσάβες και θα δούμε τι θα γίνει με τον Στρούνα που γύρισε από την Εθνική του με ένα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK