Παντελίδης: "Ευχαριστώ την ομάδα"

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΟΦΗ και προανήγγειλε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παντελίδης: "Ευχαριστώ την ομάδα"

Αναλυτικά: "Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο ανάποδα τις δηλώσεις μου. Θέλω να πω για μια προηγούμενη δήλωσή μου που προφανώς παρερμηνεύτηκε σε σχέση με μια ερώτηση που μου έγινε για τα εκτός έδρας παιχνίδια και είχα πει να ρωτήσουν τους προηγούμενους. Προφανώς δεν εννοούσα φυσικά οτι φταίνε μόνο εκείνοι αλλά εννοώ οτι ο καθένα μας και από τους τρεις που έχουν περάσει από την ομάδα έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης όπως έχω κι εγώ. Αυτό γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους συναδέλφους μου και μάλιστα συναδέλφους που έχουν πετύχει πολλά περισσότερα απ' ότι εγώ.

Τώρα στο παιχνίδι ξεκινήσαμε αρκετά καλά και πετύχαμε το γκολ που πιστεύαμε θα μας έδιωχνε το άγχος. Είχαμε σχεδιάσει να κτυπήσουμε τον ΟΦΗ από τα άκρα και να φέρουμε τη μπάλα με σέντρες μέσα στην περιοχή. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν για μας μια «μαχαιριά» εκείνη τη στιγμή. Γιατί τα πόδια των παιδιών βαραίνουν πάρα πολύ. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ με τον Μάντζιο και από κει και πέρα μέχρι το τέλος του α” μέρους δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Όμως δεν ήμασταν καλοί στο β” μέρος και γι” αυτό δεν φταίνε μόνο τα παιδιά. Φταίω κι εγώ γιατί όλοι μας είχαμε αγχωθεί για το πως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι και όχι το πως θα βάλουμε ένα τρίτο γκολ που ουσιαστικά θα τελείωνε και τον αγώνα. Ακόμα και οι αλλαγές και οι κινήσεις μας αποσκοπούσαν στην διατήρηση του σκορ. Ξέρετε όταν από ένα αποτέλεσμα κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία καταλαβαίνει κανείς οτι ρισκάρεις πάρα πολλά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια, τον κόσμο που μας στήριξε και να πάμε στα δυο τελευταία παιχνίδια χωρίς άγχος.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Απλά περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου εμπιστεύθηκε κι εγώ από την πλευρά μου δικαιώθηκα γιατί πέτυχα αυτό για το οποίο ήρθα. Από κει και πέρα να τελειώσει η χρονιά και να καθίσουμε να συζητήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ