Πανθρακικός-Άρης 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κομοτηνή ο Αρης με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Σε ένα μέτριο ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν τις ξεκάθαρες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους κίτρινους να διατηρούν το αήττητο για 8η συνεχόμενη αγωνιστική.

Πανθρακικός-Άρης 0-0
Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Φερέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, σε αντίθεση με τον Αρη που επέλεξε να... φορέσει το κακό του κοστούμι έχοντας παθητικό ρόλο.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Πόνσε που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 18' ο Σηφάκης μπλόκαρε επικίνδυνη κεφαλιά του Ντιαλό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό, ο Πόνσε πλάσαρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Κίκε Ερνάντεθ προχώρησε σε αλλαγές και έπεσε διάνα, αφού η εικόνα του Αρη βελτιώθηκε αισθητά και τα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν σαφώς πιο λίγα σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 57ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη καλή φάση όταν ο Γκαρσία με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κάλβο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 72ο λεπτό έγινε η τελευταία φάση του ματς, για λογαριασμό του Πανθρακικού, με τον Σηφάκη να νικάει τον Πόνσε, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες έριξαν περισσότερο βάρος στην άμυνα για να διαφυλάξουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, μετά από αποβολές των Κόκε και Ρομπίνιο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ο Πανθρακικός του πρώτου ημιχρόνου δικαιούταν ένα γκολ. Από τη στιγμή που δεν το πέτυχε και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Ερνάντεθ στην επανάληψη, τα πράγματα ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα αλλάξουν.

MVP:

Η έδρα του Πανθρακικού έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι από τις πλέον δύσκολες του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κομοτηνής μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται εντός και δύσκολα μπορείς να περάσεις αλώβητος. Ο Αρης μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό ισοπαλίας, βάσει της εμφάνισης που έκανε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Η μεσαία γραμμή αποτελεί το ατού του Αρη, αλλά στην Κομοτηνή κυμάνθηκε σε ρηχά νερά με αποτέλεσμα να χάσει τον νευραλγικό αυτό χώρο. Σε κακή μέρα και η επίθεση των κίτρινων.


Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Ιωσηφόγλου, Καλαϊτζίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK