ΠΑΟΚ, ένα... ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Άγγελο

Εκτός της μεγάλης αγάπης που έχει ο Αγγελος Αναστασιάδης για τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα που ο "Δικέφαλος" είναι... ξεχωριστός για τον Ελληνα τεχνικό. Διαβάστε και θα καταλάβετε...

ΠΑΟΚ, ένα... ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Άγγελο

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μια... ιδιαίτερη ομάδα για τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τον "Δικέφαλο". Υπάρχουν όμως και συγκεκριμένα γεγονότα για το ότι οι "ασπρόμαυροι" αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ελληνα τεχνικό. Εξηγούμαστε... Ο Αναστασιάδης ως παίκτης κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα (σεζόν 1975-76) και το πρώτο του Κύπελλο (σεζόν 1973-74) όντας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Πάμε και στην προπονητική... Στην πρώτη του παρουσία ως τεχνικός στην Α' Εθνική στην σεζόν 1994-95, ο Αναστασιάδης εκείνη την αγωνιστική χρονιά για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Τότε ήταν προπονητής της Καβάλας και σε εκείνο το παιχνίδι ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει 4-0 στην Τούμπα. Ακόμη ένα ακόμη... ιδιαίτερο γεγονός που συνδέει τον Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ είναι ότι το μοναδικό του τρόπαιο ως τεχνικός το έχει πάρει με τους "ασπρόμαυρους". Αυτό έγινε το 2003 όταν στον τελικό της Τούμπας απέναντι στον Αρη, ο ΠΑΟΚ με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη κέρδισε τους "κίτρινους" με 1-0 και έτσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ασπρόμαυρων" για τέταρτη φορά (ανέλαβε τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1997-98, την σεζόν 1998-99 αντικατέστησε τον Ολεγκ Μπλαχίν ενώ κάθισε ξανά στον πάγκο του "Δικεφάλου" την αγωνιστική χρονιά 2002-03), κάτι που δεν έχει κάνει με κάποια άλλη ομάδα. Για όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό γιατί ο "Δικέφαλος" είναι... ξεχωριστός για τον Αναστασιάδη πέραν της δεδομένης αγάπης που έχει ο ίδιος για τους "ασπρόμαυρους".

Διαβάστε ακόμη:

Ο νέος ΠΑΟΚ στα σκαριά: αποφασίστηκε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Δύσκολα συνεχίζουν Στοχ και Νάτχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK