ΠΑΟΚ: Φιλικό με Παύλο Μελά

ΠΑΟΚ: Φιλικό με Παύλο Μελά

Μέχρι στιγμής οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν αγωνιζόμενα όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά η ώρα που θα συμβεί αυτό ολοένα και πλησιάζει.
Ένα δείγμα της αξίας των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα αποκαλυφθεί στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» την Τρίτη στις 15.45, απέναντι στον Παύλο Μελά στο γήπεδο της Σταυρούπολης.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αγγελος Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα τους Μαλαδένη, Γαρπόζη Λουκά και Ανδριόπουλο, Θέντγκότ Αμαφούλε, προκειμένου να τεστάρει τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας τους, εν όψει των προσεχών δύσκολων αναμετρήσεων. Ατομικό για τρεις Με μια προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανηλειακό. Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, εκτός απ’ τους Κούτση, Ατματσίδη και Εγκωμίτη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσουν τους πρόσφατους τραυματισμούς τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως οι δύο πρώτοι θα προλάβουν να δώσουν το παρών στο ματς με τους «ερυθρολεύκους», σε αντίθεση με τον Κύπριο αμυντικό, η συμμετοχή του οποίου είναι εξαιρετικά αμφίβολη στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Πρώτη για Λαμπάκη

Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Την Κυριακή το βράδυ συμφώνησε με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα το απόγευμα υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ και την Τρίτη πραγματοποίησε την παρθενική του προπόνηση με την ασπρόμαυρη φόρμα. Ο λόγος για τον νέο τερματοφύλακα του «Δικεφάλου του Βορρά», Χρήστο Λαμπάκη, ο οποίος γυμνάστηκε με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας, μάλιστα, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Το συγκεκριμένο γεγονός σκόρπισε ιδιαίτερη ικανοποίηση στον Μακεδόνα τεχνικό ο οποίος βλέπει πως έχει μια ακόμα καλή λύση στα χέρια του για τα θέση του τερματοφύλακα.

Στις 19 Φεβρουαρίου η Συνέλευση μετόχων

Η πολύκροτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για τη μείωση του αντίστοιχου κεφαλαίου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Στο επικείμενο ραντεβού ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα εκπροσωπηθεί απ’ τον πρώην πρόεδρο του, Γιώργο Μπατατούδη, καθώς τα ονόματα των τεσσάρων προσώπων στα οποία έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές δεν αναγράφονται στο μετοχολόγιο. Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα αποφασιστεί η μείωση του κεφαλαίου του 31%.

Κινητικότητα για τα εισιτήρια

Η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 επί της Προοδευτικής ανέβασε τον δείκτη του ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» με αφορμή τη διαφορά των πέντε βαθμών που χωρίζει τον «Δικέφαλο του Βορρά» απ’ την ΑΕΚ, αισιοδοξούν πως το συγκρότημα του Αγγελου Αναστασιάδη θα κατορθώσει να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης και είναι αποφασισμένοι να δώσουν βροντερό παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς εκδόθηκαν την Τρίτη και η πώληση τους παρουσιάζει μεγάλη κίνηση.

Κούδας : «Μπορεί την τρίτη θέση»

Την εξαιρετική πορεία που διαγράφει φέτος ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τηρουμένων των αναλογιών, εκθείασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ο παλαίμαχος «άσος» του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Κούδας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία, με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν. Όχι μόνο διοικητικά, αλλά και αγωνιστικά με τραυματισμούς και τιμωρίες από κάρτες.
Συγκρίνοντας με άλλες χρονικές περιόδους, από τις 15 Ιανουαρίου ως τις 15 Φεβρουαρίου πάντα κάναμε «κοιλιές» και χάναμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Με φόβισαν τα δυο αρνητικά αποτελέσματα με Ακράτητο και Καστοριά, αλλά η νίκη απέναντι στην Προοδευτική έδειξε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο» τόνισε ο βετεράνος άσος του Δικέφαλου, για να συμπληρώσει:


«Ο ΠΑΟΚ θα βγει από τη στενωπό, αν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να το κατορθώσει φέτος». Για την απόκτηση του Χρήστου Μαλαδένη, ο Γιώργος Κούδας υπογράμμισε: «Χρήσιμος ο Μαλαδένης και πιστεύω στη λογική του προπονητή, να παίρνει παίκτες που χρειάζεται η ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK