Ώρα να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, νίκησε και συνεχίζει

Ο ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League! Η άνετη νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς (2-0) στην Τούμπα συνδυαστικά με το διπλό της Φιορεντίνα στο Μπακού έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης στον "Δικέφαλο", ο οποίος θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό του.

Ώρα να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, νίκησε και συνεχίζει

Θα ήταν κρίμα ο ΠΑΟΚ να μείνει εκτός συνέχειας χωρίς να έχει χάσει από τη Φιορεντίνα, πληρώνοντας μονάχα ένα άσχημο βράδυ με την Καραμπάγκ στην Τούμπα.

Αν και δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια του, μια και ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο "Δικέφαλος" πήρε αυτό που άξιζε. Νίκησε εύκολα την ακίνδυνη Σλόβαν και, αφού η Φιορεντίνα επικράτησε στο Μπακού, πήρε ακόμη μία πρόκριση για τους 32 του Europa League. Συνεπής χρόνια τώρα στο ραντεβού του με τα νοκ άουτ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ένας... απογοητευμένος ΠΑΟΚ θα επηρεαζόταν ίσως από την απίθανη χαμένη ευκαιρία του Βαρέλα στο 2'. Όχι όμως ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε την Πέμπτη. Αποφασισμένος να εξαντλήσει μέχρι τελευταίας τις πιθανότητές του, στρίμωξε τη Σλόβαν στα σχοινιά, πίεσε πολύ από την πρώτη επίθεση και με το γκολ του Ροντρίγκες στο 29' έβαλε τα θεμέλια της μεγάλης πρόκρισης.

Με τους ακραίους μπακ και τους εξτρέμ να πλαγιοκοπούν συνεχώς τις ευάλωτες πτέρυγες της Σλόβαν και τον Πέλκα να είναι σαφώς καλύτερος σε ρόλο επιτελικού από τον Σάκχοφ, οι "ασπρόμαυροι" είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Όταν δε στο 67' το "κλασικό" 10άρι του Ίβιτς (μετά την κούρσα του Λέοβατς) έκανε το 2-0, όλα τέλειωσαν.

Αρκούσε η Φιορεντίνα να μην χάσει από την Καραμπάγκ. Οι "βιόλα" προηγήθηκαν, οι Αζέροι ισοφάρισαν, αλλά το 2-1 του Κιέζα στο 76' έστρωσε κόκκινο χαλί για τους 32. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ανοικτά χαρτιά σε αυτήν την τελευταία παρτίδα και εξαργύρωσε με τη σπουδαία πρόκριση το μεγάλο διπλό στη Φλωρεντία πριν από 15 βράδια!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς (82' Μαλεζάς), Τσίμιροτ, Κάνιας, Πέλκας (80' Σάκχοφ), Τζάλμα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

Σλόβαν: Ντουμπράβκα, Καραφιάτ, Κούφαλ, Ποκόρνι, Μπάρτοσακ, Μπρέιτε, Σέβτσικ, Φόλπρεχτ, Βουχ, Εκπάι, Κομλιτσένκο

ΤΟ LIVE CHAT TOY ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK