ΠΑΟΚ όπως λέμε Ακράτητος

Η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου με τους πάνω από 40.000 θεατές στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Ακράτητο, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί ή να είναι ακόμη καλύτερη και σε αυτόν της 8ης, κατά τον οποίο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:00).

ΠΑΟΚ όπως λέμε Ακράτητος

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου με τους πάνω από 40.000 θεατές στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής απέναντι στον Ακράτητο, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί ή να είναι ακόμη καλύτερη και σε αυτόν της 8ης, κατά τον οποίο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:00). Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, όποιος αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα με τους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς αποκτά αυτόματα προτεραιότητα για να προμηθευτεί άδεια εισόδου και στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ουντινέζε. Αναλυτικά...

" Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με τον ΠΑΟΚ και κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους, θα έχουν με την προσκόμιση του προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το Champions League με αντίπαλο την Ουντινέζε (22/11/05)".

Όλο και καλύτερα ο Μάντζιος

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του "τριφυλλιού" γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με τον Βαγγέλη Μάντζιο, μετά από το τρέξιμο της Τρίτης, να παίρνει την Τετάρτη μέρος και στις ασκήσεις τακτικής. Θεωρείται βέβαιο το ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι απόλυτα έτοιμος και ως εκ τούτου έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Δίχως προβλήματα προπονήθηκε και ο Φλάβιο Κονσεϊσάο, ο οποίος όμως δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα. Ακόμη και να θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος από ιατρική σκοπιά ο Βραζιλιάνος μέχρι την Κυριακή, δύσκολα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα προτιμήσει να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο. Αφενός, δεν υπάρχει λόγος για την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου, αφετέρου οι εναλλακτικές λύσεις φτάνουν και περισσεύουν.

Μία από αυτές είναι η αμιγής αλλαγή προσώπου με τους Σωτήρη Λεοντίου και Αλέξη Τζιόλη να διεκδικούν τη θέση του 32χρονου μέσου. Μία άλλη, η προώθηση του Ιγκόρ Μπίσκαν, κάτι που θα σημάνει την επιστροφή του Γιάννη Γκούμα στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Νασίφ Μόρις.

** Την Τρίτη, στις 18.30 τοπική ώρα (19.30 ώρα Ελλάδας) θα γίνει η συνέντευξη τύπου του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην Βαρκελώνη. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Καμπ Νου" θα ξεκινήσει στις 19.30 ώρα Ισπανίας. Η συνέντευξη τύπου του Φρανκ Ράϊκαρντ θα δοθεί στις 17.15 τοπική ώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK