ΠΑΟΚ: Σε 5χ5 η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Σε 5χ5 η προπόνηση

Άλλαξε το πρόγραμμα

Οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη ανάγκασαν τον τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελο Αναστασιάδη να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας την Πέμπτη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός γύμνασε τους παίκτες του στα κλειστά γήπεδα 5χ5 που βρίσκονται δίπλα από το προπονητήριο της Νέας Ευκαρπίας.

Στην Κύπρο ο Εγκωμίτης

Απ’ εκεί και πέρα, την Πέμπτη ο Γιώτης Εγκωμίτης, αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Ο Ιφεάνι Ουντέζε ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας, στο Κόπα Αφρικα, μετέχοντας στον μικρό τελικό.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψαν την Πέμπτη τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Οι Χάγκαν, Βαγγελής, Κούτσης ξεπέρασαν πλήρως τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.Με προπονήσεις θα συνεχιστεί η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ μέχρι το επόμενο Σάββατο, όταν και ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης σταμάτησε την αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, αν και ήδη υπήρχαν στα χέρια του τεχνικούεπιτελείου προτάσεις από ομάδες όλων των κατηγοριών.

Βραβεύτηκαν τα τμήματα υποδομής

Στο κέντρο "ΜΙΘΡΙΟ" της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν την Πέμπτη τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν οι παρακάτω τιμητικές διακρίσεις και στους:
Γεώργιο Παντελάκη (παλιό πρόεδρο της ΠΑΕ), Αγγελο Αναστασιάδη, όπως και στους αριστούχους μαθητές τωνποδοσφαιριστές των τμημάτων

News 24/7

24MEDIA NETWORK