ΠΑΟΚ: Συνέχεια στην υπόθεση Οκκά

ΠΑΟΚ: Συνέχεια στην υπόθεση Οκκά
Αλλη μία σελίδα στο θέμα του Γιάννη Οκκά γράφτηκε την Τρίτη με τον ΠΑΟΚ να κατηγορεί την πλευρά της ΑΕΚ για παρασκηνιακές κινήσεις. Παράλληλα, ο "δικέφαλος του βορρά" φαίνεται διατεθειμένος να πάει την υπόθεση στα άκρα αφού δείχνει να πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Στάμος με δηλώσεις του επιτέθηκε στον Κώστα Ζέμπερη, δικηγόρο της ΑΕΚ ο οποίος συναντήθηκε με τον Βέλγο δικηγόρο των Θεσσαλονικέων, Ζαν Λουί Ντιπόν. " Υπάρχει ένας κώδικας δικηγορικής δεοντολογία, ο οποίος παραβιάστηκε από τον κ. Ζέμπερη. Τον τρόπο που κινήθηκε ο κ. Ζέμπερης θα πρέπει καλύτερα να τον κρίνει ο κόσμος. Υπάρχει σκέψη να κινηθούμε ποινικά εναντίον της κίνησης που έγινε από τον κ. Ζέμπερη. Αν όντως υπάρχει παρασκήνιο από την πλευρά της ΑΕΚ θα φανεί και στο τέλος πιστεύω πως θα δικαιωθούμε ", τόνισε ο κ. Στάμος και συνέχισε, " Όταν η απόφαση εκδόθηκε το καλοκαίρι πολλοί είπαν πως το θέμα τελείωσε. Εμείς ξέραμε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Κινηθήκαμε με τον καταλληλότερο τρόπο καθώς ξέραμε ότι μπορούμε να δικαιωθούμε. Η υπόθεση ανακινήθηκε και αυτό θορύβησε πολύ κόσμο. Πολλοί άνθρωποι που κινήθηκαν παρασκηνιακά άρχισαν να ανησυχούν. Η απόφαση θα συζητηθεί στο εφετείο της ΦΙΦΑ που θα δει αν η απόφαση λήφθηκε σωστά ή όχι. Αν η ΦΙΦΑ αποφασίσει πως η απόφαση ήταν σωστή, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί περαιτέρω κάτι που η παγκόσμιο ομοσπονδία δεν θέλει".

Την συνάντηση του με τον κ. Ζέμπερη αποκάλυψε ο Ζαν Λουί Ντιπόν μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis. " Είναι αλήθεια πως συναντηθήκανε, αλλά η συνάντησή μας δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση Οκκά. Είμαι σοβαρός δικηγόρος και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι ". Παράλληλα, ο κ. Ντιπόν αναφέρθηκε αναλυτικά στην υπόθεση του Οκκά. " Κάναμε έφεση στην υπόθεση, και θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα απόφαση. Η απόφαση που βγήκε το καλοκαίρι προέρχεται από τον Τυνήσιο εκπρόσωπο της ΦΙΦΑ ο οποίος ήταν αναρμόδιος να βγάλει μια τέτοια απόφαση, και πάνω σε αυτή την απόφαση η ΑΕΚ στηρίχθηκε" . Ο κ. Ντιπόν ανέλυσε τα επιχειρήματα της πλευράς του ΠΑΟΚ : " Το πρώτο επιχείρημα είναι πως η ΦΙΦΑ δεν ήταν η αρμόδια να χειριστεί το θέμα, καθώς στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί ανάμεσα στον Οκκά και τον ΠΑΟΚ υπήρχε ρήτρα πως όλες οι διενέξεις που θα είχαν οι δυο πλευρές θα έπρεπε να λυθούν εντός των Ελληνικών συνόρων. Το δεύτερο επιχείρημα είναι πως η απόφαση λήφθηκε από κάποιον ο οποίος ήταν αναρμόδιος να το κάνει αυτό. Στην ΦΙΦΑ έκαναν λάθος και την απόφαση την πήρε λάθος επιτροπή, και θα πρέπει να γίνει επανεξέταση" . Για την καθυστέρηση 40 ημερών της έκδοση της απόφασης την οποία η ΦΙΦΑ δεν την έχει πάρει : " Είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό, καθώς η ΦΙΦΑ χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για να εκδώσει αποφάσεις. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες" .

Δύο χιλιάδες εισιτήρια θα πάρουν ο ΠΑΟΚ για το ματς εναντίον της Ξάνθης στην ακριτική πόλη. Η απόφαση πάρθηκε στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στη πόλη της Θράκης αλλά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα καλυφθούν οι ανάγκες του "δικέφαλου" αφού οι οπαδοί του δείχνουν τεράστια επιθυμία να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς. Να τονίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα τοποθετηθούν στην θύρα 1.
Στα αγωνιστικά η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα. Για το ματς του Σαββάτου, ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον Βαγγελή, τον Βοσκαρίδη ενώ περιμένει την άφιξη του Ουντέζε

News 24/7

24MEDIA NETWORK