ΠΑΟΚ: Θέληση και έκπληξη

Τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αρκετά λαμπεράγιαμην έχουν "ευαισθητοποιήσουν" και τον Διονύση Χασιώτη. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και δεν μπόρεσε να κρύψει την επιθυμία του για την έξοδο της ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του κόσμου του δικεφάλου του Βορρά στον αγώνα με τον Πανηλειακό. Κορυφαίος και πάλι ο Κούτσης, ρεπό την Τρίτη οι παίκτες

ΠΑΟΚ: Θέληση και έκπληξη

Ένα από τα βασικότερα εργαλεία της φετινής "μηχανής" του ΠΑΟΚ, που διαβαίνει το δρόμο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Διονύσης Χασιώτης. Ο Κατερινιώτης αμυντικός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την εκπληκτική πορεία του Δικέφαλου της Θεσσαλονίκης, για το στόχο της εξόδου στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και για τον κόσμο, που εντυπωσίασε με την μαζική του παρουσία στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

«Απέναντι στον Πανηλειακό φαίνεται ότι φτάσαμε εύκολα στη νίκη, αλλά χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Σημασία έχει ότι πήραμε αυτό που θέλαμε και πιστεύω σε ανάλογη συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο Χασιώτης και συνέχισε: «Το μυαλό μας πλέον είναι στο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη».

Για το έκδηλο και μεγάλο πάθος που επιδεικνύουν οι "ασπρόμαυροι" σε κάθε παιχνίδι και που ως απώτερο σκοπό έχει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο έμπειρος στόπερ, τόνισε: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι θέληση όλων μας και στη φάση που βρίσκεται η ομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι επιδιώκουμε να φτάσουμε στο στόχο αυτό. Στα τόσα χρόνια, που είμαι στην ομάδα, ο στόχος δεν επιτεύχθηκε ποτέ, αλλά φέτος και μέχρι τώρα πάμε καλά. Βεβαίως, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού έχουν απομείνει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Δεν ξεχωρίζουμε εύκολα και δύσκολα, όλα τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα".

Ποια, όμως, μπορεί να είναι η συμβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια;

«Είναι ότι καλύτερο για την ομάδα να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Για εμάς τους παίκτες είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτόν τον κόσμο να μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια. Με τον Πανηλειακό ο κόσμος ήταν φανταστικός και θέλουμε να το δείχνει αυτό συνέχεια. Ελπίζω να έχει καλό καιρό την επόμενη εβδομάδα για να τον έχουμε κοντά μας και στην Ξάνθη».

Μετά τη νίκη επί της ομάδας του Πύργου, ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε λόγο για δέκα τελικούς. Αποψη με την οποία συμφώνησε τη Δευτέρα ο Γιώργος Κούτσης. «Συμφωνώ κι εγώ με αυτήν την άποψη. Δεν υπάρχει άλλη κουβέντα για μας, εάν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές».

Για την προοπτική της 2ης θέσης, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Όλα τα ματς οριακά και η βαθμολογία τέτοια που κυνηγάμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και παράλληλα να ξεφύγουμε από την ΑΕΚ για να σιγουρέψουμε την 3η».

Τέλος, για τη γιορτή που διοργάνωσε στο Δίον της Κατερίνης ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του Δημήτρης Ζαβαντίας, ο Χασιώτης σχολίασε: «Ήταν μία μέρα χαλάρωσης για όλους μας και ευκαιρία να γεμίσουν λίγο οι μπαταρίες ενόψει της συνέχειας».

Από κει και πέρα για μία ακόμα φορά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των φιλάθλων μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων SMS (4527) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διενεργήθηκε στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2004 για τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Πανηλειακό, ανέδειξαν πρώτο στις προτιμήσεις των φιλάθλων τον Γιώργο Κούτση. Οι υπόλοιποι παίκτες που ανέδειξε η ψηφοφορία ήταν κατά σειρά προτίμησης οι εξής: Χασιώτης, Μαλαδένης, Σαλπιγγίδης, Σπάσιτς, Χάγκαν, Φουτσίνι και Βόκολος.

Ρεπό για τους παίκτες

Ημέρα ξεκούρασης η Τρίτη για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης διαμόρφωσε ήδη το πρόγραμμα των προπονήσεων έτσι ώστε να υπάρξουν κάποιες στιγμές ξεκούρασης, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ήδη το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου αναζητά αντίπαλο για την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο. Το θετικό από την διακοπή δεν είναι άλλο από το γεγονός πως το μοναδικό πρόβλημα που υπήρχε, και άκουγε στο όνομα Βαγγελής, θα έχει λυθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK