Πάολο Μαλντίνι: η μεγάλη επιστροφή!

Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής; Διαβάστε για την πρόταση που έκανε η Μίλαν στη σημαία της, Πάολο Μαλντίνι, προκειμένου να αναλάβει ξανά δράση στους "ροσονέρι" από διοικητικό πόστο!

Πάολο Μαλντίνι: η μεγάλη επιστροφή!

Μετά από 24 χρόνια παρουσίας και 647 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν, με την οποία κατέκτησε όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να ονειρευτεί ο κάθε ποδοσφαιριστής, ο Πάολο Μαλντίνι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να ανοίξει την πόρτα των "ροσονέρι" και να αναλάβει ξανά δράση.

Πάολο Μαλντίνι: η μεγάλη επιστροφή!

Όχι φυσικά εντός αγωνιστικού χώρου με φανέλα και σορτσάκι, εκεί που μεγαλούργησε για 2,5 σχεδόν δεκαετίες και έφτιαξε τον τεράστιο μύθο του, αλλά φορώντας κοστούμι!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "MilanNews.it", ο μελλοντικός εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε συναντήθηκε με την ροσονέρα σημαία και του προσέφερε πόστο τεχνικού διευθυντή στο σύλλογο, με τον Μαλντίνι να ζητάει λίγες ημέρες προθεσμία για να σκεφτεί την πρόταση πριν δώσει την οριστική του απάντηση.

Πάολο Μαλντίνι: η μεγάλη επιστροφή!

Μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μαλντίνι απέκλειε κάθε πιθανότητα εμπλοκής στην Μίλαν και ο λόγος είχε να κάνει με τις άσχημες σχέσεις του με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, όμως με τον μιλανέζικο σύλλογο να είναι έτοιμος να περάσει στα χέρια των Κινέζων επενδυτών (με τον Γκαλιάνι να αποχωρεί), είναι πλέον πιθανό η επιστροφή που όλοι οι φίλοι της Μίλαν λαχταρούν να γίνει πραγματικότητα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK