Παπαδόπουλος: "Ευτυχώς γιατί τα πέναλτι δεν έμπαιναν στην προπόνηση!"

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι οι παίκτες του πίστεψαν στην πρόκριση και αποκάλυψε ότι στην προπόνηση της Τρίτης υπήρξε μεγάλη αστοχία στα πέναλτι.

Παπαδόπουλος: "Ευτυχώς γιατί τα πέναλτι δεν έμπαιναν στην προπόνηση!"
ΙΝΤΙΜΕ

Αναλυτικά είπε: "Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να λες ποτέ, κι εγώ προσωπικά δεν το λέω,. Κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο ή αδιάφορο. Ιδιαίτερα για ομάδες της Football League και ιδιαίτερα για τα Χανιά που έχουν λίγες ευκαιρίες να παίξουν κόντρα σε ομάδες Super League. Άποψή μου είναι ότι παίζεις και διεκδικείς όλα τα ματς. Αυτό είπα και χθες στα παιδιά, τους είπα να παίξουμε για την πρόκριση. Φαίνεται παράξενο. Ευτυχώς δεν τα χτυπήσαμε τα πέναλτι όπως χτες στην προπόνηση.

Το ματς το πήγαμε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ο ΠΑΣ είχε προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Ξανακάναμε τέτοια πρόκριση στο παρελθόν και ήξερα ότι με το άγχος που θα είχε ο ΠΑΣ μετά το 1-1 και με τους παίκτες που δεν έβαλε, ήξερα ότι θα είχαμε το πάνω χέρι, παρότι προηγήθηκε. Ρισκάραμε παρά το 1-0. Αν βάζαμε ένα γκολ θα ήταν στα πόδια μας. Ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Κρητικού. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να μην το πάμε στην παράταση.

Πριν την παράταση είπαμε να μη ρισκάρουμε άλλο. Ο ΠΑΣ είχε 2 φάσεις να πάρει αυτός την πρόκριση με το δοκάρι και τη φάση του Τζημόπουλου στο 120'. Πήγαμε στα πέναλτι, μπήκαν όλα μέσα, ενώ χθες δεν είχαν μπει στην προπόνηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ