Παπαδόπουλος: "Όταν έρθω στον ΠΑΟΚ θα πάρουμε πρωτάθλημα"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επανέλαβε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο μέλλον, ενώ υποσχέθηκε πως μ' αυτόν στην ομάδα ο "Δικέφαλος" θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παπαδόπουλος: "Όταν έρθω στον ΠΑΟΚ θα πάρουμε πρωτάθλημα"

Ο διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή" και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας διεθνής:

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω, αυτό είναι γνωστό. Φέτος δεν τα κατάφερε, αλλά όταν θα έρθω εγώ, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν θα έρθω, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, που θα το πάρουμε το πρωτάθλημα".

O 23χρονος άσος αγωνίζεται την εφετινή σεζόν με τα χρώματα της Λεβερκούζεν ως δανεικός από την Σάλκε. Στόχος του Παπαδόπουλου είναι να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη σεζόν στο "Μπάι Αρίνα" και στη συνέχεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τη νέα χρονιά. Ο λόγος είναι οι δηλώσεις του το περασμένο καλοκαίρι κατά του πρώην τεχνικού των "Βασιλικών Μπλε", Γενς Κέλερ, που έφεραν την αντίδραση της διοίκησης και έβαλαν σε... πάγο τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Η Λεβερκούζεν δεν θα έλεγε "όχι" στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, ενώ ήδη έχουν ακουστεί φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK