Παπαδόπουλος: "Ξέροντας τον προπονητή, το περίμενα"

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο η μη κλήση του στην 23άδα της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τον Έλληνα επιθετικό να τονίζει πως ξέροντας τον προπονητή, περίμενε αυτή την απόφαση.

Παπαδόπουλος: "Ξέροντας τον προπονητή, το περίμενα"

Προετοιμασμένος για τη μη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Βραζιλία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κρίση στις σχέσεις των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στον NOVAΣΠΟΡ FM:

Για την απουσία του από την τελική 23άδα για το Μουντιάλ:

"Κι εγώ λίγο-πολύ το περίμενα ξέροντας τον προπονητή. Ήμουν προετοιμασμένος. Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά είναι απόφαση του προπονητή και τη σέβομαι".

Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων του 2004 και του 2014:

"Εκείνη η φουρνιά μαζί με τον κ. Ρεχάγκελ άφησε τη σφραγίδα της κι έδειξε πώς πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα, πόσο σοβαρή πρέπει να είναι και πώς να αγαπούν οι παίκτες της ομάδας. Ήταν σαν όνειρο εκείνος ο μήνας. Η φιλοσοφία παρέμεινε μέχρι και σήμερα, είναι πάνω-κάτω ίδια ακόμη και σήμερα. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές".

Για το στόχο της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

"Τον στόχο θα τον δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι επιτυχία αν περάσουμε στα νοκ άουτ. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και κάθε ομάδα έχει 25%. Σίγουρα το ξεκίνημα με την Κολομβία θα είναι σημαντικό. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξουμε το πρόσωπο των μπαράζ απέναντι στη Ρουμανία, θα έχουμε μεγάλες ελπίδες να περάσουμε. Εύχομαι η Εθνική να πετύχει τους στόχους της".

Για τις βασικές αρετές της Εθνικής:

"Η συνολική αμυντική λειτουργία εμπνέει εμπιστοσύνη. Το ομαδικό πνεύμα και η αυταπάρνηση των παικτών είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Εθνικής. Σε αυτό ποντάρουμε όλοι και σε αυτό το επίπεδο το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλή ισορροπία πίσω. Ένα γκολ θα το βάλεις, έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να το πετύχουν αυτό".

Για την κρίση στις σχέσεις παικτών της Εθνικής:

"Πιστεύω πως δίνουμε πολλή σημασία σε αυτό. Όπως είπε και ο προπονητής, νομίζω κι εγώ πως το θέμα έχει λήξει. Εγώ όταν έχω μία διαμάχη με κάποιον, με μία προσέγγιση τα ξεχνάω όλα. Θεωρώ πως αυτό θα γίνει και με τα παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK