Παπαγιαννόπουλος: "Εχω προσαρμοστεί..."

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που αγωνίστηκε στο ματς με τον Πλατανιά, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Παπαγιαννόπουλος: "Εχω προσαρμοστεί..."

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος στο ματς με τον Πλατανιά κλήθηκε να δώσει βοήθειες στον ΠΑΟΚ αμυντικά. Ο ομογενής στόπερ δήλωσε χαρακτηριστικά για την παρουσία του στον κυριακάτικο αγώνα:

"Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε όπως θέλουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την "μάχη" τίτλου από τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Σίγουρα μπορεί. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από σκληρή δουλειά και σκληρές προπονήσεις. Ελπίζουμε για το καλύτερο".

Οσο για το αν έχει προσαρμοστεί: "Ναι, έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και όπως έχω καταλάβει ήδη έχει τους καλύτερους οπαδούς που υπάρχουν", απάντησε ο Παπαγιαννόπουλος ο οποίος για τον βαθμό ετοιμότητάς του υπογράμμισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής, βέβαια, θα κρίνει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Εγώ είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ