Παπαγιαννόπουλος: "Είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, εκδηλώνοντας την επιθυμία του να πετύχει με τον Δικέφαλο.

Södertälje 2012-08-26 Fotboll , Assyriska - Ljungskile : 
Assyriska 4 Sotiris Papagiannopoulos
(Foto: Sami Grahn / Pic-Agency.com) Nyckelord: fotboll , football , soccer , Superettan , Herrar , Men , Assyriska FF , AFF , Ljungskile SK , LSK ,
Södertälje 2012-08-26 Fotboll , Assyriska - Ljungskile : Assyriska 4 Sotiris Papagiannopoulos (Foto: Sami Grahn / Pic-Agency.com) Nyckelord: fotboll , football , soccer , Superettan , Herrar , Men , Assyriska FF , AFF , Ljungskile SK , LSK , 15104

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκε μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport" στην επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να πετύχει με τον Δικέφαλο, εφόσον, φυσικά κλείσει η συμφωνία.

" Ηρθα μία εβδομάδα στον ΠΑΟΚ και έκανα προπονήσεις, ήταν ωραία εμπειρία. Ολα τα παιδιά και οι προπονητές με υποδέχθηκαν με θερμό τρόπο", είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σημείο που βρίσκονται οι επαφές του με τον ΠΑΟΚ: " Ο εκπρόσωπός μου έχει συζητήσει κάποια πράγματα με την ομάδα και περιμένουμε να μας καλέσουν. Μιλάω με την άδεια της Ασιρίσκα. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στα τέλη Δεκέμβρη και η Ασιρίσκα δεν θα έχει κάποια αξίωση".

Οσον αφορά το πως ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε και ξεκίνησε το "φλερτ" μεταξύ των δύο πλευρών, δήλωσε: "Και από τον ΠΑΟΚ με παρακολουθήσαν εδώ και καιρό, αλλά και ο ατζέντης μου είχε αρχίσει κάποιες επαφές με την ομάδα".

Σχετικά με το αν μπορεί να προσφέρει άμεσα στον Δικέφαλο, εάν, φυσικά, συμφωνήσει: "Αυτό ελπίζω, θέλω να πετύχω εφόσον έρθω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να βοηθήσω".

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος πολύ δυνατό σύνολο: "Παρακολουθώ πάρα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα με φανατικό κόσμο. Εχω δει πολλά βίντεο με τις εκδηλώσεις των οπαδών του. Εχω έρθει και στην Τούμπα μία φορά πριν από τέσσερα χρόνια".

Τέλος, για τις θέσεις που παίζει, επεσήμανε: "Είμαι στόπερ. Αυτή είναι η βασική μου θέση, έχω παίξει όμως και αμυντικό χαφ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK