Παπασταθόπουλος: "Μπορούμε να προκριθούμε"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και υποστήριξε πως υπάρχουν δυνατότητες να τα καταφέρει. Ακόμη μίλησε για την προετοιμασία των διεθνών και το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Παπασταθόπουλος: "Μπορούμε να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ μπακ της Εθνικής:

Πιστεύεις ότι το πρώτο παιχνίδι με την Κολομβία είναι κλειδί;

"Ναι πιστεύω είναι πολύ σημαντικό αν κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι, έχουμε δει οτι με τέσσερις βαθμούς μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση οπότε όπως καταλαβαίνετε το ματς με την Κολομβία ειναι κλειδί για την πορεία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Το καλό κλίμα είναι βασικό συστατικό για την καλή πορεία της ομάδας;

"Το καλό κλίμα πάντα υπήρχε και υπάρχει και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα, βοηθάει πολύ την ομαδα γιατι ο κάθε παίκτης νιώθει καλά με τον άλλον. Αυτο το καλο κλίμα βοηθάει πολύ και μέσα στο γήπεδο".

Είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση;

"Βεβαίως και είναι εφικτός, αλλά είναι και δύσκολος ο όμιλος. Όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες ο πρώτος μπορεί να κερδίσει τον τελευταίο και το αντίθετο. Όπως είπα και πριν το πρώτο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς έτσι ωστε να παλέψουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια και να μην είμαστε με την πλάτη στο τοίχο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι με ήττα από την Κολομβία αποκλειστήκαμε, το λέω αυτό επειδή έχουμε δει αυτή την αντίδραση στην Ελλάδα χάνουμε ένα ματς και να λέμε οτι τελειώσαμε και αποκλειστήκαμε. Δεν είναι έτσι τα πράγματα ολα τα ματς ειναι σημαντικά κι εμείς θα κοιταξουμε το καθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Έχετε στο μυαλό σας να δώσετε μια χαρά στον κόσμο που περνάει δύσκολα λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα;

"Πάντα όταν φοράμε την γαλανόλευκη κοιτάμε να προσφέρουμε να κερδσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έτσι βοηθάμε και τον κόσμο και την Εθνική και την πατρίδα μας. Αν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος θα χαρεί πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ