Παπασταθόπουλος: "Όλα είναι πιθανά"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν κρύβει ότι έχει μεγάλες βλέψεις με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA τόνισε μεταξύ άλλων πως βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να προκριθεί στους "16".

Παπασταθόπουλος: "Όλα είναι πιθανά"

"Η Εθνική μας ομάδα είχε κάποιες επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις. Φαβορί είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν φτάσουμε στην επόμενη φάση. Από εκεί κι έπειτα, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, όλα είναι πιθανά", είπε αρχικά ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του 2010 είπε: "Θυμάμαι πολύ καλά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ήταν κάτι που μας έκανε πολύ χαρούμενους".

Για τις προσωπικές του βλέψεις στο Μουντιάλ τόνισε: "Θέλω να είμαι 100% έτοιμος, ψυχικά και σωματικά, για να βοηθήσω την ομάδα μου από τη δική μου πλευρά".

Στη συνέχεια συνέκρινε τη συνεργασία με τους Φερνάντο Σάντος και Γίργκεν Κλοπ: "Νιώθω τυχερός και χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με δύο τόσο καλούς προπονητές".

Ερωτηθείς για τους Γερμανούς συμπαίκτες του στη Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απάντησε: "Θα τους υποστηρίξω αν προχωρήσουν στο τουρνουά, αρκεί να κάνουν κι αυτοί το ίδιο για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK