Παραδέχτηκε επαφές για μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το παιχνίδι με την Κέρκυρα που ακολουθεί και αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκος βρίσκεται σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

Στην παρούσα φάση τα αποτελέσματα μετρούν για τον Παναθηναϊκό και λιγότερο οι εμφανίσεις αν και στο πρώτο ημίχρονο με τον Πλατανιά ήταν καλή η παρουσία της ομάδας, βοηθά ψυχολογικά και η εμφάνιση και η νίκη;

"Νομίζω γενικά είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Το ελέγξαμε σε όλη την διάρκεια του, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαν να μπουν κάποια γκολ ακόμα, οπότε θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Περισσότερο νομίζω η διαφορά του σκορ είναι που φάνηκε ότι ήταν αγχωτικό το παιχνίδι. Αλλιώς δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε σε κάποια φάση. Σίγουρα βελτιωνόμαστε, τα παιδιά προσπαθούν πολύ.

Όπως έχω πει και άλλες φορές το ότι έχουμε ένα μικρό ρόστερ και έναν αριθμό παικτών σίγουρα μπορεί να μας βγάλουν κάποια προβλήματα, το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών και σε αυτό το ματς, οπότε κοιτάμε το επόμενο. Ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλο ροτέισον αλλά από εκεί και πέρα τα παιδιά που είναι στην ομάδα προσπαθούν για το καλύτερο".

Νομίζω ότι βοήθησε και το σύστημα και η μικρή αυτή αλλαγή που κάνατε, καθώς πάτησε περισσότερο περιοχή ο Παναθηναϊκός. Σκέφτεστε να το μονιμοποιήσετε ή ενδεχομένως να υπάρξει νέα αλλαγή;

"Το ότι μας ταιριάζει καλύτερα θα πρέπει να το δούμε όταν θα μαζευτεί όλη η ομάδα. Αυτή τη στιγμή το έχω πει και άλλες φορές ότι με τα προβλήματα που υπάρχουν κάθε φορά κοιτάζεις να δεις ποιο είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Σίγουρα το να έχεις μια διάταξη σταθερή και να έχεις και κάποια εναλλακτική διάταξη, είναι ακόμα καλύτερο για να μπορείς να αλλάζεις πράγματα στο παιχνίδι αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να έρθουν όλοι οι παίκτες για να δούμε τι είναι αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι ανταποκρίθηκαν καλά τα παιδιά σε αυτή τη διάταξη παρότι δεν είχαμε πολλές μέρες για προπόνηση για να δουλέψουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Τώρα το αν θα το συνεχίσουμε αυτό εξαρτάται και από εμάς και τον αντίπαλο, υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες των παιχνιδιών".

Να σταθώ λίγο και στην απόδοση του Κουρμπέλη ο οποίος αν και είναι λίγο καιρό στην ομάδα εξελίσσεται σε παίκτη κλειδί για την λειτουργία της ομάδας, είστε ικανοποιημένος από την προσαρμογή του;

"Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό και για αυτό ήταν και ο πρώτος παίκτης που ζήτησα. Ξέρω ότι ο Δημήτρης έχει πολλές δυνατότητες και ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Και όχι μόνο αυτός αλλά και γενικά και τα άλλα τα παιδιά αν θα μπορέσουμε να βρούμε να κάνουμε μια-δυο προσθήκες θα βελτιώσουν και άλλο και την εικόνα των υπόλοιπων παικτών.

Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και μόνος του, μπορεί να παίξει και με δυο, μπορεί να παίξει και στην άμυνα, οπότε είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Νομίζω όμως ότι και τα άλλα τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι και καλό να στεκόμαστε μόνο στις προσθήκες, στον παίκτη που έχει έρθει. Και τα άλλα τα παιδιά προσπαθούν, βελτιώνονται και νομίζω θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Μιλήσατε για προσθήκες, μένουν δέκα μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, υπάρχει "φως στο τούνελ";

"Ναι υπάρχει, ήδη έχουμε εντοπίσει κάποιους ποδοσφαιριστές και έχουν αρχίσει οι συζητήσεις. Από εκεί και πέρα το πόσο εφικτό θα είναι να προχωρήσουν, θα το δούμε".

Το ματς με την Κέρκυρα, απαιτητικό, στα καλύτερα η Κέρκυρα μετά από μια επιβλητική νίκη επί του Ατρόμητου, κρύβει κινδύνους το παιχνίδι, εσείς τι περιμένετε;

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι κάτι που σκέφτομαι, που πρέπει να προσπαθήσουμε οι παίκτες και εγώ να βρούμε λύσεις. Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Δεν ξέρουμε και το γήπεδο σε τι κατάσταση θα είναι. Πάντα αυτή τη περίοδο κάποια συγκεκριμένα γήπεδα έχουν προβλήματα.

Το σημαντικό για μένα είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές όσο μπορούν αυτές τις μέρες γιατί υπάρχει και η ιδιαιτερότητα πάντα σε μια συνεχόμενη ροή αγώνων ο αντίπαλος μας έχει πάντα μια μέρα παραπάνω. Που ξέρετε πολύ καλά ότι όταν παίζεις ανά δυο-τρεις μέρες η μια παραπάνω μέρα είναι πολύ σημαντική. Και για θέμα ξεκούρασης και για να μπορείς να δουλέψεις το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Κέρκυρα είναι καλή ομάδα και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρελθόν ο Σαμπά που δεν "ακούμπησε"
Η λογική του "ντου" του Παναθηναϊκού στη ΝOVA

News 24/7

24MEDIA NETWORK