Παραδοχή Κλωναρίδη: "Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι πιο σημαντικά"

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους χαρακτηρίζοντας τα παιχνίδια που έχει να δώσει με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός σαφώς πιο σημαντικά. Οσα είπε στη NOVA.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
klonaridis EUROKINISSI SPORTS

Ολες οι δηλώσεις του Ελληνοβέλγου στράικερ

«Όταν κερδίζεις δύσκολους αντιπάλους αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί ενισχύει την αυτοπεποίθησή και την ψυχολογία μας. Από τη στιγμή που νικήσαμε και τον Πανιώνιο ήταν κάτι πολύ καλό για όλη την ομάδα. Πρέπει όμως να κρατάμε τα κεφάλια μας… εδώ. Δεν πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας επειδή νικήσαμε, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ανυπομονούμε για το επόμενο ματς».

-Για τον Παναθηναϊκό που δείχνει πλέον πολύ πιο ανταγωνιστικός και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει: «Ναι, παίζουμε καλά, κερδίζουμε στα “μεγάλα” παιχνίδια, όμως όπως σας είπα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να δούμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πολύ σοβαρά. Ξέρουμε όλοι ότι να παίζεις στην Τούμπα και είναι πάντα πολύ δύσκολο. Αν όμως είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και δουλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

-Τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και τα πηγαίνει καλά. Αυτό που έχει σημασία είναι η δική μας συγκέντρωση και να δουλέψουμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

-Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πέντε αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο επόμενο διάστημα κι αν θεωρεί πως τα ματς του Κυπέλλου έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα:

«Ασφαλώς και οι αγώνες του Κυπέλλου είναι λίγο πιο σημαντικοί γιατί αν χάσεις αποκλείεσαι απ’ τη διοργάνωση. Θεωρώ ωστόσο, ότι και τα ματς του πρωταθλήματος είναι εξίσου σημαντικά. Η διαφορά στο Κύπελλο είναι πως αν χάσεις, χάνεις κάτι πολύ σημαντικό όπως είναι η πρόκριση στον τελικό. Το βασικό για μένα είναι να βλέπεις σαν ομάδα κάθε ένα παιχνίδι στη σειρά του και να μην κοιτάς πιο πέρα…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK