Παραίτηση Ποστέκογλου και αναβρασμός

Η έλευση του Αλέξη Κούγια επέφερε αναστάτωση στις τάξεις της Παναχαϊκής. Εκτός της έντασης που δημιουργήθηκε στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού σταδίου, λίγο πριν τον αγώνα με το Αιγάλεω, οι Πατρινοί είναι πλέον χωρίς προπονητή στον πάγκο τους, αφού ο Άγγελος Ποστέκογλου υπέβαλλε την παραίτηση του.

Παραίτηση Ποστέκογλου και αναβρασμός
Ο τεχνικός της ΠΓΕ δεν συμφωνεί με τις νέες αντιλήψεις της διοίκησης και όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «'Ηταν ο τελευταίος μου αγώνας σαν προπονητής της Παναχαϊκής και οι λόγοι είναι πολλοί. Πιστεύω ότι οι σχέσεις που πρέπει να έχει ένας προπονητής με τη διοίκηση, πρέπει να είναι οι καλύτερες και να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών. Εγώ είχα συμφωνία με τον κ. Μακρή, να είμαι απόλυτο αφεντικό, αλλά αυτό έχει αλλάξει τώρα. Την απόφαση αυτή την είχα πάρει εδώ και 2-3 μέρες, αλλά μπορούσα να αφήσω την ομάδα μόνη της σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Ο Ποστέκογλου δεν συμφώνησε με τους διοικούντες, οι οποίοι ήθελαν να κάνουν ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, έπειτα από εννιά ολόκληρους μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της. Ο Ελληνοαυστραλός είχε πάρει την απόφαση του πριν τον αγώνα με το «Σίτι», αλλά δεν ήθελε να το πει στους παίκτες του για να μην τους επηρεάσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Παναχαϊκής εκτιμούσαν τη δουλειά του Ποστέκογλου, όπως και μεγάλο κομμάτι των παικτών με τους οποίους συνεργάζονταν.

Η αναμέτρηση με το Αιγάλεω είχε όμως και άλλα σημαντικά συμβάντα που είχαν να κάνουν με την εμφάνιση του Αλέξη Κούγια στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Ο γνωστός δικηγόρος έκανε την εμφάνιση του μαζί με τον Κώστα Μακρή, αλλά δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής. Ο διχασμός ήταν έντονος στον κόσμο της ΠΓΕ, ενώ υπήρξαν και πανό ενάντια στο νέο «αφεντικό» της πατρινής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK