Παραιτήθηκε ο Γκόγκιτς
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή υπέβαλε ο Σίνισα Γκόγκιτς μετά και την απογοητευτική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό.
Ο Σερβοκύπριος προπονητής πλήρωσε το μάρμαρο για τις μέτριες εμφανίσεις του “γηραιού”, ενώ το γεγονός ότι η παραίτησή του έγινε άμεσα αποδεκτή αποδεικνύει ότι η διοίκηση είχε αποφασίσει να αλλάξει σελίδα.
Χαρακτηριστικό είναι κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα με τον Βατανιακό, ο Θοδωρής Βατανιακός κατέβηκε στα αποδυτήρια με σκοπό να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας του.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ένας από τους υποψήφιους προπονητές για την αντικατάσταση του Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στο πρωτάθλημα.