Παραιτήθηκε ο Ντουμιτρέσκου

Παραιτήθηκε ο Ντουμιτρέσκου

Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ακράτητου υπέβαλε ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής είχε ένα επεισόδιο στο ημίχρονο του αγώνα με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, το οποίο στάθηκε αφορμή για την αποχώρησή του, κάτι που είχε αποφασίσει να κάνει πράξη από το ημίχρονο, ωστόσο περίμενε την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του, ο Ρουμάνος χαιρέτισε τον Σταύρο Ψωμιάδη, μεγαλομέτοχο της ομάδας και γιο του Μάκη Ψωμιάδη, αν και όπως δήλωσε η αιτία της αποχώρησής του ήταν η ηγεσία του συλλόγου.

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως ήθελα εγώ και κάναμε δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μπουρδέλο. Θα μπορούσα να είχα βάλει δέκα επιθετικούς, αλλά αυτό δεν θα ήταν ποδόσφαιρο", ήταν τα βαριά λόγια του τέως τεχνικού του Ακράτητου, μετά την έξοδό του από το γήπεδο της ομάδας.

Η συνέντευξη Τύπου

Ιλιε Ντουμιτρέσκου: "Ευχαριστώ τους παίκτες της ομάδας. Ευχομαι καλή τύχη στη συνέχεια. Στο ημίχρονο υπήρχε ένα περιστατικό με τη διοίκηση. Θεωρώ ότι κανείς προπονητής δεν μπορεί να αντέξει εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα σε αυτήν την ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και αγαπώ το ποδόσφαιρο γι’ αυτό φεύγω. Δούλεψα πολύ με αυτήν την ομάδα. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τα καταφέραμε. Εβαλα δύο επιθετικούς, αλλά δεν κάναμε τίποτα παραπάνω".

Σάκης Τσιώλης: "Το αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι και το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Πριν το 30ό λεπτό ο Ακράτητος είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στο τέλος είχαμε και εμείς. Είμαι ικανοποιημένος".

Μανώλης Σκούφαλης: "Το παιχνίδι δεν είχε ισορροπία. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, πατήσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και θα μπορούσαμε να χάσουμε στο δεύτερο μέρος. Εχουμε ένα δυνατό παιχνίδι στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κι άλλο".

Γιώργος Μελαμπιανάκης: "Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το 0-0 αλλά και αυτό είναι καλό. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Εϊναι καλό που παραμείναμε αήττητοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK