Παραιτήθηκε ο Σαρρής

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας στο ΔΣ της ΕΠΟ την Τρίτη, η οποία έγινε αποδεκτή!

Παραιτήθηκε ο Σαρρής

Οι φήμες είχαν οργιάσει από τη Δευτέρα και την Τρίτη ο Γιώργος Σαρρής επαλήθευσε το ρεπορτάζ, υποβάλλοντας τελικά την παραίτησή του στο προγραμματισμένο ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία έγινε αποδεκτή.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Σαρρής έκανε γνωστή την πρόθεση του στα μέλη του συμβουλίου πριν από την έναρξη του Δ.Σ. και φέρεται να είπε στη συνάντηση αυτή ότι: "θα παραιτηθώ, δεν αντέχω άλλο, χάνω την υγεία μου, χάνω την αξιοπρέπειά μου".

Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου προσπάθησαν να αλλάξουν γνώμη στον Γιώργο Σαρρή, λέγοντας του ότι είναι ο μόνος πρόεδρος που παραιτήθηκε απο ευθιξία και πως προσπάθησε να κάνει έργο στην ομοσπονδία.

Αναμένεται πλέον να τρέξουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στην ηγεσία της ΕΠΟ και την εκλογή νέου προέδρου, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα θα προκηρυχθούν εκλογές μέσω των οποίων θα προκύψει το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την ηγεσία της Ομοσπονδίας. Μεταξύ των ονομάτων που αναμένεται να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές είναι ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ πιθανή είναι και η υποψηφιότητα του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκλιθεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ για να ορίσει ημερομηνία εκλογών. Να σημειώσουμε πως ο κάθε υποψήφιος για να εκλεγεί θα πρέπει να έχει την στήριξη 7 τουλάχιστον ενώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη μέρα του Γιώργου Σαρρή ενδέχεται να τον βρει στον πολιτικό στίβο, αφού είναι σοβαρό -όπως παρουσιάζεται- το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χίο, όπου κατάγεται.

Διαβάστε ακόμη:

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΠΟ: Παραιτείται ο Γιώργος Σαρρής

News 24/7

24MEDIA NETWORK